reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Też mam zaparcia w tym cyklu od jakiegoś czasu [emoji3061] nie znoszę tego [emoji22]
No właśnie nie wiem o co chodzi [emoji87]
W ogóle jakaś taka rozbita jestem i obolała. Praktycznie nie miewam bólów menstruacyjnych a tu od 3 dni coś to podbrzusze mnie pobolewa. Jak to ma być na okres to ja się nie zgadzam [emoji12]

reklama
Trzymam kciuki oby to było to [emoji4] a kiedy zamierzasz testować?
Chciałam testować 11, z tym że ja wybrałam na ostatni dzień przewidywanej miesiączki bo już miałam 2 cykle, gdzie robiłam test na początku a potem okazywało się że okres mi się spóźnił.
W ogół teraz weszłam na apke i patrze że mi się przesunęła [emoji204] wcześniej. Więc chyba koło 8-9 zrobię. Zobaczę jak się sytuacja rozwinie

No właśnie nie wiem o co chodzi [emoji87]
W ogóle jakaś taka rozbita jestem i obolała. Praktycznie nie miewam bólów menstruacyjnych a tu od 3 dni coś to podbrzusze mnie pobolewa. Jak to ma być na okres to ja się nie zgadzam [emoji12]
Nie wiem o co ale mogłyby minąć 🙄 mnie czasami już po owu dopada pms, tzn bóle piersi macicy 🤷‍♀️ zauważyłam, że starania tylko to potęgują 😂

No napewno to nie jest nic przyjemnego, współczuję 🥺
Dziękuję ❤️

Chciałam testować 11, z tym że ja wybrałam na ostatni dzień przewidywanej miesiączki bo już miałam 2 cykle, gdzie robiłam test na początku a potem okazywało się że okres mi się spóźnił.
W ogół teraz weszłam na apke i patrze że mi się przesunęła [emoji204] wcześniej. Więc chyba koło 8-9 zrobię. Zobaczę jak się sytuacja rozwinie
Acha, no to trzymam kciuki a by ten grudzień naprawdę okazał się magiczny 😍
A u mnie dziwnie cicho 🤷‍♀️ tak jak kilka dni temu kuł mnie jajnik i ćmił brzuch tak od wczoraj cisza, nic nie odczuwam tylko piersi bolą. Pewnie cisza przed burza @-pową. 🙄

Acha, no to trzymam kciuki a by ten grudzień naprawdę okazał się magiczny [emoji7]
A u mnie dziwnie cicho [emoji2368] tak jak kilka dni temu kuł mnie jajnik i ćmił brzuch tak od wczoraj cisza, nic nie odczuwam tylko piersi bolą. Pewnie cisza przed burza @-pową. [emoji849]
Nawet tak nie mów, bo przyjadę i cię wytargam za te czarne myśli [emoji12]

reklama
Nawet tak nie mów, bo przyjadę i cię wytargam za te czarne myśli [emoji12]
😁 Dzięki 😘 no zobaczymy jak to będzie cykle mam od 28/ 29/30 z wyskokiem do 36 nawet. Więc teoretycznie w każdej chwili mogę dostać od dziś. Testowanie właśnie planuje na dzień najdłuższego cyklu 36dc - 6 grudnia. Więc w tym tygodniu wszystko się okaże 😉

Do góry