reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Też mam zaparcia w tym cyklu od jakiegoś czasu [emoji3061] nie znoszę tego [emoji22]
No właśnie nie wiem o co chodzi [emoji87]
W ogóle jakaś taka rozbita jestem i obolała. Praktycznie nie miewam bólów menstruacyjnych a tu od 3 dni coś to podbrzusze mnie pobolewa. Jak to ma być na okres to ja się nie zgadzam [emoji12]

reklama
Trzymam kciuki oby to było to [emoji4] a kiedy zamierzasz testować?
Chciałam testować 11, z tym że ja wybrałam na ostatni dzień przewidywanej miesiączki bo już miałam 2 cykle, gdzie robiłam test na początku a potem okazywało się że okres mi się spóźnił.
W ogół teraz weszłam na apke i patrze że mi się przesunęła [emoji204] wcześniej. Więc chyba koło 8-9 zrobię. Zobaczę jak się sytuacja rozwinie

No właśnie nie wiem o co chodzi [emoji87]
W ogóle jakaś taka rozbita jestem i obolała. Praktycznie nie miewam bólów menstruacyjnych a tu od 3 dni coś to podbrzusze mnie pobolewa. Jak to ma być na okres to ja się nie zgadzam [emoji12]
Nie wiem o co ale mogłyby minąć 🙄 mnie czasami już po owu dopada pms, tzn bóle piersi macicy 🤷‍♀️ zauważyłam, że starania tylko to potęgują 😂

No napewno to nie jest nic przyjemnego, współczuję 🥺
Dziękuję ❤️

Chciałam testować 11, z tym że ja wybrałam na ostatni dzień przewidywanej miesiączki bo już miałam 2 cykle, gdzie robiłam test na początku a potem okazywało się że okres mi się spóźnił.
W ogół teraz weszłam na apke i patrze że mi się przesunęła [emoji204] wcześniej. Więc chyba koło 8-9 zrobię. Zobaczę jak się sytuacja rozwinie
Acha, no to trzymam kciuki a by ten grudzień naprawdę okazał się magiczny 😍
A u mnie dziwnie cicho 🤷‍♀️ tak jak kilka dni temu kuł mnie jajnik i ćmił brzuch tak od wczoraj cisza, nic nie odczuwam tylko piersi bolą. Pewnie cisza przed burza @-pową. 🙄

Acha, no to trzymam kciuki a by ten grudzień naprawdę okazał się magiczny [emoji7]
A u mnie dziwnie cicho [emoji2368] tak jak kilka dni temu kuł mnie jajnik i ćmił brzuch tak od wczoraj cisza, nic nie odczuwam tylko piersi bolą. Pewnie cisza przed burza @-pową. [emoji849]
Nawet tak nie mów, bo przyjadę i cię wytargam za te czarne myśli [emoji12]

reklama
Nawet tak nie mów, bo przyjadę i cię wytargam za te czarne myśli [emoji12]
😁 Dzięki 😘 no zobaczymy jak to będzie cykle mam od 28/ 29/30 z wyskokiem do 36 nawet. Więc teoretycznie w każdej chwili mogę dostać od dziś. Testowanie właśnie planuje na dzień najdłuższego cyklu 36dc - 6 grudnia. Więc w tym tygodniu wszystko się okaże 😉

Do góry