reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Ta morwa to też syrop ? Do herbaty się to daje ? Ja mam trochę zawsze za duży cholesterol Ale sama napisałaś że ouw może być jutro albo pojutrze albo za kilka dni... także macie jeszcze czas i nie będzie to stracony cykl przez jeden wieczór. Moim zdaniem nie potrzebnie się nakrecasz. Facet pójdzie się napije, odstresuje, zrestuje a później będzie może mu "lepiej strzelać tzn trafniej [emoji28]
Oby tak było tak jak mówisz :D

reklama
Mam znowu problem, przepraszam, że zawracam głowę, ale coś dziwnego się ze mną dzieje, jestem w 13 dc, cykle zazwyczaj 32, w 17 dc zazwyczaj owulacja, ostatnio była chyba wcześnie bo cykl był 28. Ale do sedna, od poniedziałku jakby moja macica miała skurcze, boli mnie przy oddawaniu moczu, największy ból rano, dziś się zwijałam z bólu, kiedyś tak miałam i rzekomo to na owulacje, ale to już trwa i trwa, ale według testów owu raczej będzie standardowo w 17 dc, więc jeszcze chwilę czasu, a tu boli cały czas, do tego dziś przed chwilą zobaczyłam krew na papierze :( W poniedziałek pewnie jak nie przejdzie ten ból to pewnie pójdę do lekarza..

Mam znowu problem, przepraszam, że zawracam głowę, ale coś dziwnego się ze mną dzieje, jestem w 13 dc, cykle zazwyczaj 32, w 17 dc zazwyczaj owulacja, ostatnio była chyba wcześnie bo cykl był 28. Ale do sedna, od poniedziałku jakby moja macica miała skurcze, boli mnie przy oddawaniu moczu, największy ból rano, dziś się zwijałam z bólu, kiedyś tak miałam i rzekomo to na owulacje, ale to już trwa i trwa, ale według testów owu raczej będzie standardowo w 17 dc, więc jeszcze chwilę czasu, a tu boli cały czas, do tego dziś przed chwilą zobaczyłam krew na papierze :( W poniedziałek pewnie jak nie przejdzie ten ból to pewnie pójdę do lekarza..
Ja bym nie czekała do poniedziałku jeśli, aż tak Cię boli. Jeśli to jest bardzo silny ból nie do wytrzymania to nie czekaj. Jeśli ból taki jak podczas owu itp to ja miałam taki ostatnio 3 dni, a plamienie może być owulacyjne 🤷‍♀️

Ostatnia edycja:

Ja też ostatnio miałam takie plamienia, myślałam że to wina owulacji, a to była infekcja. Jak masz możliwość to może idź wcześniej do lekarza jak Cie tak bardzo boli.

Ja bym nie czekała do poniedziałku jeśli, aż tak Cię boli. Jeśli to jest bardzo silny ból nie do wytrzymania to nie czekaj. Jeśli ból taki jak podczas owu itp to ja miałam taki ostatnio 3 dni, a plamienie może być owulacyjne 🤷‍♀️
Ja też ostatnio miałam takie plamienia, myślałam że to wina owulacji, a to była infekcja. Jak masz możliwość to może idź wcześniej do lekarza jak Cie tak bardzo boli.
Ehh. Mój ginekolog przyjmuje dzisiaj, może uda się, żeby mnie przyjął.. chociaż te bóle pojawiają się w każdym cyklu, ale są mniej bolesne, a ginekolog, że tak mam i tyle.. ale chyba to już boli za bardzo, więc wybiorę się i dam Wam znać :)

Ehh. Mój ginekolog przyjmuje dzisiaj, może uda się, żeby mnie przyjął.. chociaż te bóle pojawiają się w każdym cyklu, ale są mniej bolesne, a ginekolog, że tak mam i tyle.. ale chyba to już boli za bardzo, więc wybiorę się i dam Wam znać :)
Czekamy na wiadomości.. Oby to owulacyjne, a nie coś innego..

Dziewczyny, czy jak apka podpowiada robić testy 2x dziennie to warto tak robić? Dziś zrobiłam dopiero pierwszy raz, mówi że owu za 5dni ale że już się zaczęły płodne :) Czuję że w tym cyklu może się coś poprzesuwać ze względu na charakter ostatniej @, a objawów owu nigdy nie czułam, jedynie co to zauważałam że w okolicach owu pojawiał się jednorazowo taki jakby czop śluzowy a później już kompletnie nic...myślicie że to taki zwiastun owu? 🤨

reklama
Niestety muszę czekać do poniedziałku, byłam u mojego, zawsze przyjmuje od godziny 16, a jak już przyjechałam gabinet zamknięty, pojechaliśmy do kolejnego, który niby przyjmował też i ze względu, że do niego też nie byłam zarejestrowana też niestety się nie udało i do Niego też mogłabym się zapisać w poniedziałek, na recepcji jedynie mi powiedziała, że na sor jak mnie bardzo boli.. no nic, może przyjdzie ta owu i jakoś przejdzie, ale chyba tak czy tak wybiorę się w poniedziałek jeszcze raz...

Do góry