reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Właśnie przez ten zabieg i ogólne samopoczucie wtedy nie pamiętam jakie miałam wtedy objawy, i wogule jak się czułam, czy w ogóle jakieś miałam . Jedynie to wiem ze przez jakiś czas odrzucało mnie od jedzenia. I tylko tyle wiem. Później już się domyśliłam czemu [emoji16]

Hihi ale historia [emoji7] ale czesto przy takich rzeczach sie udane bo przestajemy skupiac sie na staraniach .
Ja do testowania musze schowac telefon zeby nie kusil czytac. Mam w planie dzis posprzatac dom, zrobie obiad i biore sie za kolejna ksiazke [emoji1]

Hihi ale historia [emoji7] ale czesto przy takich rzeczach sie udane bo przestajemy skupiac sie na staraniach .
Ja do testowania musze schowac telefon zeby nie kusil czytac. Mam w planie dzis posprzatac dom, zrobie obiad i biore sie za kolejna ksiazke [emoji1]
Może i masz rację, wtedy wogule nie myślałam o stranich o tym czy się udało. Bardziej przeżywałam ten zabieg. A tu masz... Niespodzianka która ma już 4,5 roku 😍

Cześć dziewczyny, ja właśnie w drodze do pracy [emoji3061] Oj nie chciało się dziś wstawać. Pies też wylegiwał się kołami do góry[emoji23]. Dziś mam 20dc, prognozowana owu była na 18dc i na dzisiaj[emoji848][emoji848] Dwa dni temu odczuwałam delikatny ból w okolicy jajników, ale na drugi dzień minęło. Testy owu nawet drugiej nie pokazują. Chyba w tym cyklu owulacja będzie trochę opóźniona. Od dziś zamierzam sprawdzać Lh dwa razy na dzień[emoji1] By nie przegapić i sobie zanotować. 8Godzin i weekend ![emoji2957][emoji2957][emoji3]

Cześć dziewczyny, ja właśnie w drodze do pracy [emoji3061] Oj nie chciało się dziś wstawać. Pies też wylegiwał się kołami do góry[emoji23]. Dziś mam 20dc, prognozowana owu była na 18dc i na dzisiaj[emoji848][emoji848] Dwa dni temu odczuwałam delikatny ból w okolicy jajników, ale na drugi dzień minęło. Testy owu nawet drugiej nie pokazują. Chyba w tym cyklu owulacja będzie trochę opóźniona. Od dziś zamierzam sprawdzać Lh dwa razy na dzień[emoji1] By nie przegapić i sobie zanotować. 8Godzin i weekend ![emoji2957][emoji2957][emoji3]
Powodzenia w testach i oby te 8 godzin szybko minęło 😉

Szybkiego dnia w pracy! Czekamy na owulke [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

No nie to w porównaniu z tym ci było to teraz masz bardzo regularny 😀
To wystrzelić się w ten dzień przy cyklu 60d to szacun 😘
No właśnie powiem Ci ze tamten cykl to dla mnie do tej pory zagadka 🤔 i żałuję że wtedy nawet nic sobie nie notowałam. I właśnie to że cykle 60 i się udało 🤨 ale najważniejsze że się udało. 😁

reklama
Dzień dobry! ❤️ U mnie za oknem widzę śnieg ale plus jeden na dworze więc nic z pięknych widoków 😒 od kilku tygodni wstaje o 4 i nie mogę spać do 6, myślałam, że związane jest to z jakimś stresem ale chyba jednak nie, bo wczoraj kamień spadł mi z serca a nadal się budzę i dziś miałam jakieś koszmary z testem ciążowym 😅

Do góry