reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

A więc powodzenia i owocnych starań 😘 i daj znać jak wydzi ci ten drugi test 😊 a wrzucasz je w apke?
Tak wrzucam.
Screenshot_20201126_084956.jpg

Już na OvuFriend zmienila się data owu na 15dc. I czuję że to bardziej możliwe niż w 17dc. Takze ten weekend będzie pracowity, a mój również w pracy więc musimy jakoś to ogarnąć..

reklama
Szkoła mówi, że do owu powinno dojść w ciągu 48h. U mnie zdecydowanie jest to koło 12h max do 24h ale też nie jestem pewna wnioskuję bo zeszłym cyklu, bo peak był w sobotę czy piątek a w poniedziałek już miałam potwierdzoną owu. Więc nie ma na to niestety żadnej daty a szkoda 🤔 największe szanse na zapłodnienie są przed owu więc nie pozostaje nic innego jak się kochać 😍 ja w tym cyklu nie zwracałam na to uwagi tylko kochałam się codziennie, zobaczymy czy za 10 dni będą jakieś efekty..
Trzymam kciuki 😉🤞

@kinga to my chyba jakos razem bedziemy testowac jak dobrze licze? U mnie wgl ovuFrined dzis 1dpo wgl premom owu ale czuje cze to bylo wczoraj. Sprobuje 6 lub 7.12. Troche sie poprzesuwalo wiec boje sie ze 6.12 bedzie zawczwsnie

Musimy.. Może dziś wieczorem spróbujemy i jutro rano..
Co ma być to będzie.. Na siłę nic nie będę robić.. Bo to nie ma sensu..
No pewnie ze tak, na spokojnie i tak wszystko w rękach Boga jak to mówia. Ja też już trochę się staram, i nic, przeważnie było co dwa dni serduchowanie a w tym cyklu zmieniliśmy taktykę i w okolicy owu codziennie. A co z tego wyjdzie? Czy wogule coś wyjdzie to nie wiem. Niestety nie na wszystko mamy wpływ. Ale bądź dobrej myśli 😘😘

No pewnie ze tak, na spokojnie i tak wszystko w rękach Boga jak to mówia. Ja też już trochę się staram, i nic, przeważnie było co dwa dni serduchowanie a w tym cyklu zmieniliśmy taktykę i w okolicy owu codziennie. A co z tego wyjdzie? Czy wogule coś wyjdzie to nie wiem. Niestety nie na wszystko mamy wpływ. Ale bądź dobrej myśli 😘😘
W poprzedniej ciąży ❤️ codziennie, a tym razem nie mamy jak, bo trochę inaczej pracujemy.. Ale jak to mówią wystarczy tylko 1 raz więc może akurat się wstrezlimy tym jednym razem. Jestem dobrej myśli i nie rozstaje się z nią.. To pierwszy cykl więc jak się uda będzie super, a jak nie to kolejny będziemy się starać..

@kinga to my chyba jakos razem bedziemy testowac jak dobrze licze? U mnie wgl ovuFrined dzis 1dpo wgl premom owu ale czuje cze to bylo wczoraj. Sprobuje 6 lub 7.12. Troche sie poprzesuwalo wiec boje sie ze 6.12 bedzie zawczwsnie
Dzis 2 dpo, myślę żeby spróbować testować w Mikołaja bo pewnie nie wytrzymam z ciekawości. A tak mam przewidywania na 7 albo 8 grudnia. Oby się udało a teraz będzie to tak wolno lecieć...

A jak długie masz cykle.. Bo ja średnio 26-33d i zaczęłam od 10dc bo zaczęłam mieć rozciągliwy przeźroczy śluz i podbrzusze mnie boli i już w 10dc pokazały się 2 kreski czyli poziom LH jest już w dniach płodnych. Bynajmniej ja tak to rozumiem..
33-34 dni. Apka mówi żeby zacząć testwac, ale czy to nie za wcześnie?

reklama
Do góry