reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
No właśnie też mi się wydaje że ona już tu, tuż. Takze cykl będzie zupełnie inny niż ten poprzedni..
Wiadomo że u każdej z nas jest inaczej. Ale spójrz tak przykładowo na moje testy, 17dc godzina 11 kreski podobne do Twoich teraz, a przed 15 już apka wyznaczyła peak. I faktycznie było widać pozytyw gołym okiem. Więc może warto spróbować dziś jeszcze raz zrobić. 😊

Wiadomo że u każdej z nas jest inaczej. Ale spójrz tak przykładowo na moje testy, 17dc godzina 11 kreski podobne do Twoich teraz, a przed 15 już apka wyznaczyła peak. I faktycznie było widać pozytyw gołym okiem. Więc może warto spróbować dziś jeszcze raz zrobić. 😊
Zrobię ok. 15:00 i zobaczę..

No to warto dziś robić czy dopiero jutro...
Niby termin owu mam na 17dc, dziś mam 12dc, ale czuję że objawy dni płodnych są od 2 dni.. To jest dzisiejszy test.
Zobacz załącznik 1206500
Jeśli masz testów, które wystarczą Ci dla pewności na najbliższe 5 dni to bym zrobiła dzisiaj wieczorem. Tym bardziej jeśli mówisz, że czujesz, że dni płodne już się zaczęły. Coca mówi zawsze, że my to żywe organizmy a apki tylko przepowiadają kiedy mogą się pojawić 😀

reklama
Do góry