reklama
No to owocnych starań.Hej! U mnie dziś 14dc, dziś już konkretnie testy owulacyjne idą w ruch. Od trzech dni i tak działamy, bo po prostu jest ochota.
monnkej
Fanka BB :)
No to owocnych starań. [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dzięki kochana u Ciebie tez widzę, ze owu tuż za rogiem wiec trzymam kciuki!!! [emoji3590]
L
Ladycarooo
Gość
Ja bym zrobiłą jeszcze dziś po południu jeden.Wiem że dzisiejszy to negatyw.. Ale nie pytałam o to..
No właśnie też mi się wydaje że ona już tu, tuż. Takze cykl będzie zupełnie inny niż ten poprzedni..Dzięki kochana u Ciebie tez widzę, ze owu tuż za rogiem wiec trzymam kciuki!!! [emoji3590]
AniaL92
Wiadomo że u każdej z nas jest inaczej. Ale spójrz tak przykładowo na moje testy, 17dc godzina 11 kreski podobne do Twoich teraz, a przed 15 już apka wyznaczyła peak. I faktycznie było widać pozytyw gołym okiem. Więc może warto spróbować dziś jeszcze raz zrobić.No właśnie też mi się wydaje że ona już tu, tuż. Takze cykl będzie zupełnie inny niż ten poprzedni..
Zrobię ok. 15:00 i zobaczę..Wiadomo że u każdej z nas jest inaczej. Ale spójrz tak przykładowo na moje testy, 17dc godzina 11 kreski podobne do Twoich teraz, a przed 15 już apka wyznaczyła peak. I faktycznie było widać pozytyw gołym okiem. Więc może warto spróbować dziś jeszcze raz zrobić.
AniaL92
Oki, daj znaćZrobię ok. 15:00 i zobaczę..
Kinga_26
Jeśli masz testów, które wystarczą Ci dla pewności na najbliższe 5 dni to bym zrobiła dzisiaj wieczorem. Tym bardziej jeśli mówisz, że czujesz, że dni płodne już się zaczęły. Coca mówi zawsze, że my to żywe organizmy a apki tylko przepowiadają kiedy mogą się pojawićNo to warto dziś robić czy dopiero jutro...
Niby termin owu mam na 17dc, dziś mam 12dc, ale czuję że objawy dni płodnych są od 2 dni.. To jest dzisiejszy test.
Zobacz załącznik 1206500
reklama
Zrobię ok. 15:00 i zobaczę..
Mysle ze to dobry pomysl żebyś zrobiła dzis popoludniu.