reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Dziewczyny właśnie wracam do domu i później Was nadrobię, ale mam pytanie, Mąż ostatnio coś chodzi przeziębiony i od piątku bierze, gripex, thera flu.. Mnie też coś łapie, ale ja raczej będę próbowała już domowymi sposobami, w tym tygodniu już raczej będzie owu i dylemat, próbować czy poczekać?
Ja bym nie czekała, szkoda tracić cykl [emoji6]

reklama
Dziewczyny właśnie wracam do domu i później Was nadrobię, ale mam pytanie, Mąż ostatnio coś chodzi przeziębiony i od piątku bierze, gripex, thera flu.. Mnie też coś łapie, ale ja raczej będę próbowała już domowymi sposobami, w tym tygodniu już raczej będzie owu i dylemat, próbować czy poczekać?
Ja bym działała.. Może nie codziennie ale co drugi dzień, skoro źle się czujecie..
Ja walczę jeszcze z zatokami ale działaliśmy, bo w końcu możemy..

Mam ten sam dylemat 😢😢😢

Ach dziękuję, aż odrazu człowiek ma lepszy humor [emoji3] ja w zeszłym cyklu też takiej nie widziałam, były tylko dwie identyczne. Testujesz w tym cyklu?
Testy owu robię od momentu jak mi sie okres skończył i czekam na peak później już robić nie będę tylko grzecznie będę czekać do hmm myślę że 6grudnja zrobię sobie pierwszy test chociaż okres pewnie będzie między 8 a 10 grudnia a ty ?

Mam ten sam dylemat 😢😢😢
Ja zawsze biorę dawki uderzeniowe wit.c co dwie godziny, niezawodny czosnek i gorący sok z malin i jakoś mnie to omija. Warto jeszcze herbatę z imbirem pić, skarpety na noc i się wygrzewać pod kołdrą 😁 nie wiem jak z lekami na przeziębienie, ale na pewno nie wolno brać no spy i wiadomo antybiotyków bo działają poronnie.

Testy owu robię od momentu jak mi sie okres skończył i czekam na peak później już robić nie będę tylko grzecznie będę czekać do hmm myślę że 6grudnja zrobię sobie pierwszy test chociaż okres pewnie będzie między 8 a 10 grudnia a ty ?
Pewnie w Mikołaja spróbuję jak Ty 😀 ale @ mam wyznaczoną na 7 albo 9 grudnia więc zobaczymy jeszcze jak to będzie wyglądać. Bo 6 grudnia to już będzie jakiś 10 dpo. Oby nam się wszystkim udało 😁

Też mam taką cichą nadzieję. Ciekawe kiedy u mnie będzie w ogóle owu. Jeszcze przed spaniem zrobię test i zobaczę co wyjdzie. Jutro mam akurat do ginekologa więc mam nadzieję że na dobre wiadomości odnośnie wyników i owulacji [emoji120][emoji120][emoji120]
Pewnie w Mikołaja spróbuję jak Ty [emoji3] ale @ mam wyznaczoną na 7 albo 9 grudnia więc zobaczymy jeszcze jak to będzie wyglądać. Bo 6 grudnia to już będzie jakiś 10 dpo. Oby nam się wszystkim udało [emoji16]

reklama
Do góry