reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Wydaje mi się że nie ma sensu robić wieczorem testu, aż tak szybko nie ciemnieja kreski. Ja bym poczekają i zrobiła jutro koło południa. A może zawsze można pomeczyc dla przyjemności oczywiście a nie bo teraz trzeba [emoji846]

Spoko, to moj pierwszy cykl kiedy robie testy. [emoji2360]
Hahah wiem ze dla przyjemnosci, nie robimy tego tylko po to zeby zrobić dziecko. Chodzi mi o to ze ostatnio jak na mnie bylo dosyc intensywnie wiec nie chce zeby pomyslal ze to tylko ze wzgl na dziecko [emoji28] ale w sumie jest cos na rzeczy bo mam wieksza ochote [emoji3526]

reklama
Szalejecie z testami dziewczyny! Ja na razie stopuje do czwartku z owulacyjnymi, jak ma być owulacja po weekendzie. Chociaż i ten tydzień sobie nie odpuścimy. Lekarz jednoznacznie mi nie odpowiedziała co ile wg niej najlepiej, dodała tylko ze przecież się nie wypatryka ze wszystkich [emoji28] jeszcze chwila i będziemy robić testy ciążowe!

Hahah wiem ze dla przyjemnosci, nie robimy tego tylko po to zeby zrobić dziecko. Chodzi mi o to ze ostatnio jak na mnie bylo dosyc intensywnie wiec nie chce zeby pomyslal ze to tylko ze wzgl na dziecko [emoji28] ale w sumie jest cos na rzeczy bo mam wieksza ochote [emoji3526]
Ja robię i dwa razy dziennie, jeden rano drugi wieczorem żeby zobaczyć jak to wygląda. Jeśli masz zapas to rób ile uważasz za słuszne 😁 mi zostały 3, jak się skończą to już nie będę wykupować chyba, że w następnym cyklu ale co ja gadam, na Mikołaja mają być dwie kreski więc co najwyżej ciążowe mam zamiar sobie dokupić 😀

Ja robię i dwa razy dziennie, jeden rano drugi wieczorem żeby zobaczyć jak to wygląda. Jeśli masz zapas to rób ile uważasz za słuszne [emoji16] mi zostały 3, jak się skończą to już nie będę wykupować chyba, że w następnym cyklu ale co ja gadam, na Mikołaja mają być dwie kreski więc co najwyżej ciążowe mam zamiar sobie dokupić [emoji3]

Mam jeszcze z 6 wiec mysle ze wsytarczajaco. Tez nie dopuszczam mysli ze na nastepny cykl beda potrzebne i chce je wykorzystać wszystkie [emoji28]

Zawsze można z rana pomęczyć, na mile powitanie dnia ❤️❤️

Mam jeszcze z 6 wiec mysle ze wsytarczajaco. Tez nie dopuszczam mysli ze na nastepny cykl beda potrzebne i chce je wykorzystać wszystkie [emoji28]
Mamy to, jak widać rano jeszcze bez szału a wieczorem pełny pozytyw, kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej 😁 pokazałam mężowi a on to ciążowy 😂🤔 chciałbym takie zobaczyć za 12/13 dni 😁 więc testować i się bawić 😀

Załączniki

• Screenshot_20201123_182110_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_20201123_182110_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    271,4 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry