No to u mnie jeszcze raczej przed owu, bo to dopiero 9dc.. Ale zobaczymy.. Ostatnio przy catagnusie miałam 26d więc kto wie co teraz będzie.Dzisiaj 12dc więc mam nadzieję, że dziś była owu bo temp rano w dół, a tak się dzieje tuż przed owu
reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
Przypomnijcie mi ...
Castagnus cały czas a acard i wiesiolek do owu tak ?
Mecenasowa27
Piękne kreseczka. Ja nigdy takiej nie miałem a robię już chyba w sumie 3 cykl i zawsze są podobne do siebie
Mamy to, jak widać rano jeszcze bez szału a wieczorem pełny pozytyw, kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej [emoji16] pokazałam mężowi a on to ciążowy [emoji23][emoji848] chciałbym takie zobaczyć za 12/13 dni [emoji16] więc testować i się bawić [emoji3]
Castagnus do pozytywnego testu, bynajmniej tak w obu ciążach brałam.. Wiesiołek do owu, a z acardem nie powiem, bo nie biorePrzypomnijcie mi ...
Acard cały czas można braćPrzypomnijcie mi ...
Kinga_26
Ach dziękuję, aż odrazu człowiek ma lepszy humor ja w zeszłym cyklu też takiej nie widziałam, były tylko dwie identyczne. Testujesz w tym cyklu?Piękne kreseczka. Ja nigdy takiej nie miałem a robię już chyba w sumie 3 cykl i zawsze są podobne do siebie
Dziewczyny właśnie wracam do domu i później Was nadrobię, ale mam pytanie, Mąż ostatnio coś chodzi przeziębiony i od piątku bierze, gripex, thera flu.. Mnie też coś łapie, ale ja raczej będę próbowała już domowymi sposobami, w tym tygodniu już raczej będzie owu i dylemat, próbować czy poczekać?
reklama
Jeśli czujesz się w miarę ok i nie zamierzasz się faszerować chemia to możesz próbowaćDziewczyny właśnie wracam do domu i później Was nadrobię, ale mam pytanie, Mąż ostatnio coś chodzi przeziębiony i od piątku bierze, gripex, thera flu.. Mnie też coś łapie, ale ja raczej będę próbowała już domowymi sposobami, w tym tygodniu już raczej będzie owu i dylemat, próbować czy poczekać?