reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Też mam taką cichą nadzieję. Ciekawe kiedy u mnie będzie w ogóle owu. Jeszcze przed spaniem zrobię test i zobaczę co wyjdzie. Jutro mam akurat do ginekologa więc mam nadzieję że na dobre wiadomości odnośnie wyników i owulacji [emoji120][emoji120][emoji120]
Trzymam kciuki i daj znać jutro jak tam poszło 🤗

reklama
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi, raczej nie zamierzamy wstrzymać się od starań, ale dla pewności wolę Was zapytać :D Chociaż dzisiaj 9dc, a ja się czuje jak na owulacje, dziwne uczucie ciągłego chęci siku i ciągnięcia? A test owulacyjny dał wynik całe 0,05..

@lisa trzymam kciuki za Twoje wyniki, aby były w porządku, czyli niższe :)

@Mecenasowa27 pewnie doczekać się nie możesz 8-) oby jutro była owu, testy na to wskazują, a dodatkowo będziesz miała kolejne potwierdzenie, a później tylko czekać na test 😍

@jjm86 co to za smutasy, głowa do góry, nie spodziewasz się, a tu będziesz miała taką cudowną niespodziankę i to już niedługo, nie możesz myśleć inaczej, zaraz Ci to wybijemy z głowy :D masz cudownego synka 🥰

@monnkej biedna jesteś z tymi nockami, masz pracę na 3 zmiany? Czyli jak wszystko w porzadku to teraz tylko czekać na testowanie, ale TSH około 2 chyba też jest ok..

Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi, raczej nie zamierzamy wstrzymać się od starań, ale dla pewności wolę Was zapytać :D Chociaż dzisiaj 9dc, a ja się czuje jak na owulacje, dziwne uczucie ciągłego chęci siku i ciągnięcia? A test owulacyjny dał wynik całe 0,05..

@Mecenasowa27 pewnie doczekać się nie możesz 8-) oby jutro była owu, testy na to wskazują, a dodatkowo będziesz miała kolejne potwierdzenie, a później tylko czekać na test 😍

@jjm86 co to za smutasy, głowa do góry, nie spodziewasz się, a tu będziesz miała taką cudowną niespodziankę i to już niedługo, nie możesz myśleć inaczej, zaraz Ci to wybijemy z głowy :D masz cudownego synka 🥰

@monnkej biedna jesteś z tymi nockami, masz pracę na 3 zmiany? Czyli jak wszystko w porzadku to teraz tylko czekać na testowanie, ale TSH około 2 chyba też jest ok..
My ten sam dzień cyklu, mnie też ciągnie.. Pobolewa od wczoraj jak na 🐵 tak dziwnie, no i dziś zaczyna lewy jajnik..

@Mecenasowa27 pewnie doczekać się nie możesz 8-) oby jutro była owu, testy na to wskazują, a dodatkowo będziesz miała kolejne potwierdzenie, a później tylko czekać na test [emoji7]

@jjm86 co to za smutasy, głowa do góry, nie spodziewasz się, a tu będziesz miała taką cudowną niespodziankę i to już niedługo, nie możesz myśleć inaczej, zaraz Ci to wybijemy z głowy :D masz cudownego synka [emoji3059]

Tak mam 3 zmiany, wiec jak tylko zajdę w ciąże to od razu rezygnuje z pracy. Koło 2 jest dobre tsh a 1 to wgl bomba :) wiec może się uda zbić

U mnie taka sytuacja wg kalendarzyka owu powinna być w środę. Jak myślicie pozytyw czy jeszcze nie?
20201123_200205.jpeg

Kurcze wy już tak blisko owu a ja mam jeszcze tak daleko [emoji849] dopiero 10 dc a owu u mnie ostatnimi czasy w 17-18 dc. Stresa mam, że znów się nie uda i zacznę 6cs.[emoji19]

reklama
Oj ja też długo czekałam [emoji17] bo moje cykle są 32 dniowe i dziś właśnie mam 17 dc więc trochę musiałam czekać [emoji16] nim się obejrzysz to my będziemy na początku cyklu A Ty już po owu [emoji16]
Kurcze wy już tak blisko owu a ja mam jeszcze tak daleko [emoji849] dopiero 10 dc a owu u mnie ostatnimi czasy w 17-18 dc. Stresa mam, że znów się nie uda i zacznę 6cs.[emoji19]

Do góry