reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Też mam taką cichą nadzieję. Ciekawe kiedy u mnie będzie w ogóle owu. Jeszcze przed spaniem zrobię test i zobaczę co wyjdzie. Jutro mam akurat do ginekologa więc mam nadzieję że na dobre wiadomości odnośnie wyników i owulacji [emoji120][emoji120][emoji120]
Trzymam kciuki i daj znać jutro jak tam poszło 🤗

reklama
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi, raczej nie zamierzamy wstrzymać się od starań, ale dla pewności wolę Was zapytać :D Chociaż dzisiaj 9dc, a ja się czuje jak na owulacje, dziwne uczucie ciągłego chęci siku i ciągnięcia? A test owulacyjny dał wynik całe 0,05..

@lisa trzymam kciuki za Twoje wyniki, aby były w porządku, czyli niższe :)

@Mecenasowa27 pewnie doczekać się nie możesz 8-) oby jutro była owu, testy na to wskazują, a dodatkowo będziesz miała kolejne potwierdzenie, a później tylko czekać na test 😍

@jjm86 co to za smutasy, głowa do góry, nie spodziewasz się, a tu będziesz miała taką cudowną niespodziankę i to już niedługo, nie możesz myśleć inaczej, zaraz Ci to wybijemy z głowy :D masz cudownego synka 🥰

@monnkej biedna jesteś z tymi nockami, masz pracę na 3 zmiany? Czyli jak wszystko w porzadku to teraz tylko czekać na testowanie, ale TSH około 2 chyba też jest ok..

Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi, raczej nie zamierzamy wstrzymać się od starań, ale dla pewności wolę Was zapytać :D Chociaż dzisiaj 9dc, a ja się czuje jak na owulacje, dziwne uczucie ciągłego chęci siku i ciągnięcia? A test owulacyjny dał wynik całe 0,05..

@Mecenasowa27 pewnie doczekać się nie możesz 8-) oby jutro była owu, testy na to wskazują, a dodatkowo będziesz miała kolejne potwierdzenie, a później tylko czekać na test 😍

@jjm86 co to za smutasy, głowa do góry, nie spodziewasz się, a tu będziesz miała taką cudowną niespodziankę i to już niedługo, nie możesz myśleć inaczej, zaraz Ci to wybijemy z głowy :D masz cudownego synka 🥰

@monnkej biedna jesteś z tymi nockami, masz pracę na 3 zmiany? Czyli jak wszystko w porzadku to teraz tylko czekać na testowanie, ale TSH około 2 chyba też jest ok..
My ten sam dzień cyklu, mnie też ciągnie.. Pobolewa od wczoraj jak na 🐵 tak dziwnie, no i dziś zaczyna lewy jajnik..

@Mecenasowa27 pewnie doczekać się nie możesz 8-) oby jutro była owu, testy na to wskazują, a dodatkowo będziesz miała kolejne potwierdzenie, a później tylko czekać na test [emoji7]

@jjm86 co to za smutasy, głowa do góry, nie spodziewasz się, a tu będziesz miała taką cudowną niespodziankę i to już niedługo, nie możesz myśleć inaczej, zaraz Ci to wybijemy z głowy :D masz cudownego synka [emoji3059]

Tak mam 3 zmiany, wiec jak tylko zajdę w ciąże to od razu rezygnuje z pracy. Koło 2 jest dobre tsh a 1 to wgl bomba :) wiec może się uda zbić

U mnie taka sytuacja wg kalendarzyka owu powinna być w środę. Jak myślicie pozytyw czy jeszcze nie?
20201123_200205.jpeg

Kurcze wy już tak blisko owu a ja mam jeszcze tak daleko [emoji849] dopiero 10 dc a owu u mnie ostatnimi czasy w 17-18 dc. Stresa mam, że znów się nie uda i zacznę 6cs.[emoji19]

reklama
Oj ja też długo czekałam [emoji17] bo moje cykle są 32 dniowe i dziś właśnie mam 17 dc więc trochę musiałam czekać [emoji16] nim się obejrzysz to my będziemy na początku cyklu A Ty już po owu [emoji16]
Kurcze wy już tak blisko owu a ja mam jeszcze tak daleko [emoji849] dopiero 10 dc a owu u mnie ostatnimi czasy w 17-18 dc. Stresa mam, że znów się nie uda i zacznę 6cs.[emoji19]

Do góry