reklama
E
Em82
Gość
O rany 32 dni to dopiero musisz mieć cierpliwość [emoji6]Oj ja też długo czekałam [emoji17] bo moje cykle są 32 dniowe i dziś właśnie mam 17 dc więc trochę musiałam czekać [emoji16] nim się obejrzysz to my będziemy na początku cyklu A Ty już po owu [emoji16]
monnkej
Fanka BB :)
Kurcze wy już tak blisko owu a ja mam jeszcze tak daleko [emoji849] dopiero 10 dc a owu u mnie ostatnimi czasy w 17-18 dc. Stresa mam, że znów się nie uda i zacznę 6cs.[emoji19]
Ja tez w tym czasie co Ty będę miała owu
Dziewczyny, tak się zastanawiam, bo krąży opinia, że najlepiej się kochać co dwa dni, że plemniki silniejsze itp. Czy to rzeczywiście tak jest Waszym zdaniem? Dni płodne przypadają mi w okolicach weekendu i chętnie bym swojego zaciągnęła do łóżka częściej.. Chciałabym, żeby się po prostu udało. Jak myślicie? Wiem, że to pewnie głupie pytanie ale po prostu bardzo chcemy, żeby ten cykl zaowocował w końcu dwoma kreskami. Jak to jest u Was?
coca
Co raz bardziej zastanawiam się nad testami owu.. Czy ta owu jest u mnie czy nie.. Może jutro pójdę kupić i zrobię..
Tylko pamiętaj, ze testy owu nie potwierdzają, ze owu nastąpi, a wskazują sam wzrost poziomu LH, który zwykle powoduje pęknięcie pęcherzyka [emoji6] zwykle się sprawdzają, ale różne są historie i trzeba mieć to na uwadze [emoji3526]
My obecnie dopiero 2 razy , ale chcę z moim codziennie.. W popezedmiej ciąży było przed owulka codziennie, a nawet 2-3 razy dziennie..Dziewczyny, tak się zastanawiam, bo krąży opinia, że najlepiej się kochać co dwa dni, że plemniki silniejsze itp. Czy to rzeczywiście tak jest Waszym zdaniem? Dni płodne przypadają mi w okolicach weekendu i chętnie bym swojego zaciągnęła do łóżka częściej.. Chciałabym, żeby się po prostu udało. Jak myślicie? Wiem, że to pewnie głupie pytanie ale po prostu bardzo chcemy, żeby ten cykl zaowocował w końcu dwoma kreskami. Jak to jest u Was?
coca
Dziewczyny, tak się zastanawiam, bo krąży opinia, że najlepiej się kochać co dwa dni, że plemniki silniejsze itp. Czy to rzeczywiście tak jest Waszym zdaniem? Dni płodne przypadają mi w okolicach weekendu i chętnie bym swojego zaciągnęła do łóżka częściej.. Chciałabym, żeby się po prostu udało. Jak myślicie? Wiem, że to pewnie głupie pytanie ale po prostu bardzo chcemy, żeby ten cykl zaowocował w końcu dwoma kreskami. Jak to jest u Was?
Wszystkie chcemy [emoji6]
Są tu ciąże z seksu codzienne, są i złote strzały [emoji2368] ginekolodzy tez różnie mówią. Chyba nie ma reguły.
Wiem.. Proga bym zbadała po owu ale nie wiem kiedy ta owu może być.. No nic zostaje czekanie.. Muszę na spokojnie podejść, bo już głupieje..Tylko pamiętaj, ze testy owu nie potwierdzają, ze owu nastąpi, a wskazują sam wzrost poziomu LH, który zwykle powoduje pęknięcie pęcherzyka [emoji6] zwykle się sprawdzają, ale różne są historie i trzeba mieć to na uwadze [emoji3526]
monnkej
W sierpniu nam się udało jak było 5 dni pod rząd, ostatnie 2 miesiące mniej i nic a staramy się już prawie rok. Dziś ginekolog powiedziała ze kiedy jest ochota
reklama
coca
Wiem.. Proga bym zbadała po owu ale nie wiem kiedy ta owu może być.. No nic zostaje czekanie.. Muszę na spokojnie podejść, bo już głupieje..
Ja tak robiłam, testy i prog. Przy okazji miałam tez monitoring przez 2 cykle, wiec niejako zweryfikowałam sobie i testy i proga. U mnie się sprawdziły. Zawsze polecam te z domowego laboratorium - najlepiej i najszybciej się odbarwiają w mojej opinii i nie tylko w mojej [emoji3526]