też trzymam kciuki to byłby najlepszy prezent świątecznyJa też coś widzę, dziś miałam podobny cień cienia cienia. Jutro powtarzam test, a we wtorek idę na betę. Powodzenia
reklama
palmtree
Fanka BB :)
Przykro mi. Ja teraz jak patrzę na swój test z rana, czuję, że skończy się podobnie. Przełożyłam betę na wigilię. Coś czuję, że jutro lub pojutrze przyjdzie @Ją niestety miałam w poprzednim cyklu takie szare drukie kreski dwa razy. Kupilam 3 testy tej samej firmy Nordtest i pierwszy biel bieli, na drugi dzień drugi test i szara druga kreska i nadzieja, trzeci dzień trzeci test też szara kreska byłam pewna że ciąża, poszłam tego samego dnia na beta HCG i 0.2 :-(
Gwiazdka94
Mi też nie jest łatwo, mam SM, żeby zajść w ciążę odstawiłam leki i tak jak u Ciebie to będzie mój 6 cykl, czyli już prawie pół roku jestem bez leczenia, z pierwszym dzieckiem zaszłam za pierwszym razem więc teraz też nie wiem dlaczego się nie udaje, byłam ostatnio u gina zapytać się o jakieś badania czy drożność to powiedział że nie widzi narazie takiej potrzeby, ale chyba umowie się do innego bliżej mojej miejscowości i zobaczymy co powie... Też bardzo liczyłam na ten cykl... Chyba że to wina męża bo też ma bardzo stresująca pracę ale póki co narazie nie chce zrobić po żadnego badania nasienia tylko zrobił domowy test i wyszło że jest niby ok i tym się zasłania...
Widzę, że każda z nas ma swoje zmartwienia, nie ma lekko nie rozumiem dlaczego faceci tak stronią od badan. Moj na szczescie nie opieral sie, zbadal sperme i tez jest ok. Najgorsza jest ta bezsilnosc. Mozemy porobic wszystkie mozliwe badania, a to i tak niczego nie gwarantuje. Co do ginekologa, to warto sie konsultowac u roznych. Mam nadzieje, ze w nowym roku uda mi sie schudnac I to tez mnie przyblizy do celu. Dam sobie jeszcze jeden badz dwa cykle I dalej niech sie mna lekarze zajmuja
Natasza27
Też dziś mam taki dzień, ze czuje jakby działo się coś złego. Nawet brzuch nie pobolewa dziś i piersi też mniej. Jutro 5+0, ostatnio w 5+1 poronilam. Pociesza mnie tylko prawidłowy przyrost bety tym razem, ale najchętniej poszlabym jeszcze raz. Czy to ma sens badać 3 raz bete?Nie wolno tak myśleć. Zle myśli przyciągają zle zdarzenia. Myśl pozytywnie. Nie masz wpływu na to pozostaje mieć nadzieję że tym razem będzie wszystko dobrze [emoji8]
Gwiazdka94
Jesli Cie to uspokoi, to moim zdaniem takTeż dziś mam taki dzień, ze czuje jakby działo się coś złego. Nawet brzuch nie pobolewa dziś i piersi też mniej. Jutro 5+0, ostatnio w 5+1 poronilam. Pociesza mnie tylko prawidłowy przyrost bety tym razem, ale najchętniej poszlabym jeszcze raz. Czy to ma sens badać 3 raz bete?
MamaR
Zrób, będziesz spokojniejsza ❤Też dziś mam taki dzień, ze czuje jakby działo się coś złego. Nawet brzuch nie pobolewa dziś i piersi też mniej. Jutro 5+0, ostatnio w 5+1 poronilam. Pociesza mnie tylko prawidłowy przyrost bety tym razem, ale najchętniej poszlabym jeszcze raz. Czy to ma sens badać 3 raz bete?
Natasza27
Jesli Cie to uspokoi, to moim zdaniem tak
Tylko będę mogła zrobić dopiero w środę, a to będzie 5 dni po becie z 18.12Zrób, będziesz spokojniejsza [emoji173]
MamaR
Nie szkodzi, wejdz w kalkulator przyrostu beta hcg i wpisz te daty to Ci samo obliczy przyrost :-)Tylko będę mogła zrobić dopiero w środę, a to będzie 5 dni po becie z 18.12
Aleksaaaandra
Witajcie mamusie w ten poniedziałkowy poranek miłego dnia wam życzę
reklama
Katia90
Jeszcze nie mamusieWitajcie mamusie w ten poniedziałkowy poranek miłego dnia wam życzę