reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Cześć, dziewczyny czy test może być fałszywie dodatni? Niby z mężem widzimy kreskę, owu była prawdopodobnie w środę, tydzień temu 10.12.

reklama
Nie widać dobrze na zdjęciu

Załączniki

• 6a6c6c4e-df2c-4557-87a1-518073504f67.jpg
    6a6c6c4e-df2c-4557-87a1-518073504f67.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 137
Cześć, dziewczyny czy test może być fałszywie dodatni? Niby z mężem widzimy kreskę, owu była prawdopodobnie w środę, tydzień temu 10.12.
Może być fałszywie dodatni. Najlepiej powtórzyć za kilka dni lub zrobić bete. 7 dni po owu to jeszcze bardzo wcześnie nawet w krwi może nie wyjść jeszcze.

Mi też nie jest łatwo, mam SM, żeby zajść w ciążę odstawiłam leki i tak jak u Ciebie to będzie mój 6 cykl, czyli już prawie pół roku jestem bez leczenia, z pierwszym dzieckiem zaszłam za pierwszym razem więc teraz też nie wiem dlaczego się nie udaje, byłam ostatnio u gina zapytać się o jakieś badania czy drożność to powiedział że nie widzi narazie takiej potrzeby, ale chyba umowie się do innego bliżej mojej miejscowości i zobaczymy co powie... Też bardzo liczyłam na ten cykl... Chyba że to wina męża bo też ma bardzo stresująca pracę ale póki co narazie nie chce zrobić po żadnego badania nasienia tylko zrobił domowy test i wyszło że jest niby ok i tym się zasłania...
Moja mama ma SM, już od 40 lat. Urodziła mnie 8 lat po diagnozie. Trzymaj się! Ja mocno trzymam za Ciebie kciuki!!!

Ja to jestem glupia, 11 dni po lyzeczkowaniu i nas wczoraj poniosło na maxa 🙈😭. Zrobiłam dziś test ciazowy żeby zobaczyć czy mam jeszcze jakiś poziom hormonu i jestem jakoś chroniona przed ciaza, na szczęście pozytywny (choc slaba 2ga kreska...)wiec mam nadzieję że nie znajdę jak ostatni debil 🤦‍♀️. Niby czlowiek dorosly i odpowiedzialny a jeszcze nigdy az tak nie poplynelismy...
I chyba będą z tego jaja bo właśnie mam śluz płodny i zaczął mnie boleć jajnik 🤔

reklama
Widze cień cienia :D fałszywie dodatni raczej nie. Poczekaj jeszcze 2 dni i powtórz test. Powinna być już bardziej widoczna 2ga kreska :)
Ją niestety miałam w poprzednim cyklu takie szare drukie kreski dwa razy. Kupilam 3 testy tej samej firmy Nordtest i pierwszy biel bieli, na drugi dzień drugi test i szara druga kreska i nadzieja, trzeci dzień trzeci test też szara kreska byłam pewna że ciąża, poszłam tego samego dnia na beta HCG i 0.2 :-(

Do góry