reklama
Już się to potwierdziło że najbardziej wiarygodne jest zbadanie krwi albo powtórzyć test za 2 dni...Nie widać dobrze na zdjęciu
MamaR
Fanka BB :)
Może być fałszywie dodatni. Najlepiej powtórzyć za kilka dni lub zrobić bete. 7 dni po owu to jeszcze bardzo wcześnie nawet w krwi może nie wyjść jeszcze.Cześć, dziewczyny czy test może być fałszywie dodatni? Niby z mężem widzimy kreskę, owu była prawdopodobnie w środę, tydzień temu 10.12.
Moja mama ma SM, już od 40 lat. Urodziła mnie 8 lat po diagnozie. Trzymaj się! Ja mocno trzymam za Ciebie kciuki!!!Mi też nie jest łatwo, mam SM, żeby zajść w ciążę odstawiłam leki i tak jak u Ciebie to będzie mój 6 cykl, czyli już prawie pół roku jestem bez leczenia, z pierwszym dzieckiem zaszłam za pierwszym razem więc teraz też nie wiem dlaczego się nie udaje, byłam ostatnio u gina zapytać się o jakieś badania czy drożność to powiedział że nie widzi narazie takiej potrzeby, ale chyba umowie się do innego bliżej mojej miejscowości i zobaczymy co powie... Też bardzo liczyłam na ten cykl... Chyba że to wina męża bo też ma bardzo stresująca pracę ale póki co narazie nie chce zrobić po żadnego badania nasienia tylko zrobił domowy test i wyszło że jest niby ok i tym się zasłania...
Dzięki za słowa otuchyMoja mama ma SM, już od 40 lat. Urodziła mnie 8 lat po diagnozie. Trzymaj się! Ja mocno trzymam za Ciebie kciuki!!!
I chyba będą z tego jaja bo właśnie mam śluz płodny i zaczął mnie boleć jajnikJa to jestem glupia, 11 dni po lyzeczkowaniu i nas wczoraj poniosło na maxa . Zrobiłam dziś test ciazowy żeby zobaczyć czy mam jeszcze jakiś poziom hormonu i jestem jakoś chroniona przed ciaza, na szczęście pozytywny (choc slaba 2ga kreska...)wiec mam nadzieję że nie znajdę jak ostatni debil . Niby czlowiek dorosly i odpowiedzialny a jeszcze nigdy az tak nie poplynelismy...
Widze cień cienia fałszywie dodatni raczej nie. Poczekaj jeszcze 2 dni i powtórz test. Powinna być już bardziej widoczna 2ga kreskaNie widać dobrze na zdjęciu
palmtree
Ja też coś widzę, dziś miałam podobny cień cienia cienia. Jutro powtarzam test, a we wtorek idę na betę. PowodzeniaWidze cień cienia fałszywie dodatni raczej nie. Poczekaj jeszcze 2 dni i powtórz test. Powinna być już bardziej widoczna 2ga kreska
reklama
MamaR
Ją niestety miałam w poprzednim cyklu takie szare drukie kreski dwa razy. Kupilam 3 testy tej samej firmy Nordtest i pierwszy biel bieli, na drugi dzień drugi test i szara druga kreska i nadzieja, trzeci dzień trzeci test też szara kreska byłam pewna że ciąża, poszłam tego samego dnia na beta HCG i 0.2 :-(Widze cień cienia fałszywie dodatni raczej nie. Poczekaj jeszcze 2 dni i powtórz test. Powinna być już bardziej widoczna 2ga kreska