reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Cześć dziewczyny, gratulacje dla ⏸️ kreseczek 😘
Ja mam dziś doła i przeczuwam najgorsze.. Już raz to przeżyłam i teraz czuję podobnie, że ciąża się zatrzymała..
Nie wolno tak myśleć. Zle myśli przyciągają zle zdarzenia. Myśl pozytywnie. Nie masz wpływu na to pozostaje mieć nadzieję że tym razem będzie wszystko dobrze 😘

reklama
tak bardziej od 2 miesięcy ale jesteśmy długo małżeństwem i już wcześniej słuchałam takich tekstów. Tylko że wtedy się nie staraliśmy więc spływało to po mnie jak po kaczce. Co innego teraz kiedy już bym chciała być w ciąży...
Trzymam kciuki żebyście na przyszłe święta już byli w 3 [emoji6]

Ja dzis 8 dpo . Od wczoraj pobolewa mnie lekko podbrzusze , z tym ze do okresu jeszcze 7 dni , wiec mam nadzieje ze to dobry znak . W wigilie pierwszy test , bedzie 12 dni po :)

reklama
Do góry