reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Cześć dziewczyny, spodziewany okres wczoraj, test dziś z pierwszego moczu. Mąż nic nie widzi, ja widzę cień cienia cienia. We wtorek idę na betę, chyba, że przyjdzie @. Myślicie, że jest cień nadziei? Robiłam bobo test. Wcześniej testowałam oczywiście przed terminem spodziewanej @ i negatyw bez cienia wątpliwości. Zobacz załącznik 1216940Zobacz załącznik 1216939
Cześć dziewczyny, spodziewany okres wczoraj, test dziś z pierwszego moczu. Mąż nic nie widzi, ja widzę cień cienia cienia. We wtorek idę na betę, chyba, że przyjdzie @. Myślicie, że jest cień nadziei? Robiłam bobo test. Wcześniej testowałam oczywiście przed terminem spodziewanej @ i negatyw bez cienia wątpliwości. Zobacz załącznik 1216940Zobacz załącznik 1216939
Może oczami duszy widać 😀 zdjęcia zawsze gorzej wychodzą niż w realu! Jak wydaje ci się że jest cień cienia to musi tam byc 👍 zrób za jakiś czas i zobacz czy kreska ciemnieje u mnie już na następny dzień była ciemniejsza !
Powodzenia !

U mnie okres przyszedl dzien wczesniej niz sie spodziewalam, ale na dobre rozkrecil sie dopiero nastepnego dnia. Myslalam, ze jestem silniejsza, ale niestety podłamałam się. Minelo pol roku staran I zaczelam sie zastanawiac, dlaczego akurat nastepnym razem ma wyjsc skoro 5 nieudanych prob juz za nami? Wiem, ze sa na forum osoby, ktore dluzej sie staraja, ale dla mnie to tez jest osobista tragedia. Zastanawiam sie czy powinnam isc na stymulacje, czy to zwiekszy moje szanse. A moze wszystko jest ok? Moze to tylko kwestia czasu? Moze za cykl lub dwa naturalnie zajde? Jestem otyla, mam IO, PCOS i za wysokie TSH. Nie wiem jak droznosc jajowodow i inne kwestie. Czy czekac z pozytywnym nastawieniem majac caly czas nadzieje? Czy trace czas i powinnam od razu sie stymulowac albo porobic mase bardziej szczegolowych badan? Nie myslalam, ze akurat ten cykl bedzie dla mnie tak bolesny. Pocieszam sie tylko tym, ze teraz swieta, to szybciej zleci do dni plodnych. A cykl 35 dni, wiec kolejna owulacja za 3 tygodnie... Jak sie nie spinac, jak o tym nie myslec? Muszę to sobie jakos poukladac w glowie. Zaczelam od umowienia wizyty u dietetyka. Poki co jestem w rozsypce.
Kochana ! Ja mam podobnie jak tu, może jedynie tarczyca ok! Staraliśmy się z moim 9 cykli, w między czasie diagnostyka i rozpoznanie pcos. Przeszliśmy jedna biochemiczna. Ostatnio dostałam Lek na stymulację i po pierwszym cyklu się udało! Puki co jest ok. Ale pamiętam swoje załamanie po tych wszystkich diagnozach. Trochę wzięliśmy się za siebie- więcej ruchu, zmiana diety, parę kilo mniej. Do tego brałam metformine. No i chodzenie do giną na monitoring. Choć już w ostatnim cyklu nie byłam - mówię do mojego że mam dość że w kółko ktoś mojej jajniki ogląda ! 😂😂 I się udało ! Robię też życzę powodzenia i trzymam kciuki 😘

Nic nie widzę [emoji17]
W dniu @nawet test i czułości 25 już by coś wyraźniejszego pokazał. Chyba że owu się przesuneła. Trzymam kciuki [emoji3590]

Nic nie widzę [emoji17]
W dniu @nawet test i czułości 25 już by coś wyraźniejszego pokazał. Chyba że owu się przesuneła. Trzymam kciuki [emoji3590]
Dziękuję, licze, że jednak coś z tego będzie. Podejrzałam zdjęcie w czerni i bieli i jest jakiś cien 🙈🙈🙈

Załączniki

• IMG_20201220_082553.jpg
    IMG_20201220_082553.jpg
    962,6 KB · Wyświetleń: 80
Cześć dziewczyny, gratulacje dla ⏸️ kreseczek 😘
Ja mam dziś doła i przeczuwam najgorsze.. Już raz to przeżyłam i teraz czuję podobnie, że ciąża się zatrzymała..

Powiedziałam dziś mamie o tym że się staramy.. Myślałam że mnie jakoś pocieszy a ona nic... To chyba będą najgorsze moje święta... Czy można je odwołać?

reklama
U mnie jedna kreska na teście. Dziś 12dpo , niby jeszcze jest nadzieja ale marna. Okres ma przyjść w wigilię. Przynajmniej uniknę pytań czemu nie pije w święta i Sylwestra. Raczej już nie licze na ten cykl. Trudno.

Do góry