reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Coś się tu ostatnio cicho zrobiło, chyba już wszyscy przeszli albo na staraczki 2021 albo na sierpniowe mamusie... Czy ktoś zrobi wątek na styczeń?

@Lisa_ możesz mi też wpisać @ ... Jak tam u was dziewczyny? Ja chyba jestem trochę obrażona na siebie. Choć @ w tym miesiącu dosyć łaskawa bo tylko jeden ibum wystarczył dawno już tak nie było.

reklama
Dziewczyny pomocy od wczoraj mam plamienia delikatne, raz na dzien, moze maks dwa razy taka kawa z mlekiem do tego delikatne bole jajnikow. Niby nic takiego ale mysle co to moze byc ? Zrobilam test, wiadomo blado, bylam tego pewna. Ale skad te plamienia ? Nie przed @ nie mialam nigdy takiej kawy z mlekiem. Nie czuje sie na @. To moje pierwsze plamienia procz tych niedzielno poniedziałkowych, macie jakis pomysł? W poniedziałek spróbuję umowic sie do lekarza.

Do góry