Też mam, więc zacznę też brać i może naturalnie podniosę sobie proga..Czytalam tez o wit e i chyba warto orzechy podgryzac
reklama
A to nie jest tak, że tą witaminę C to w razie zbyt dużej dawki, po prostu wydalamy/wysikamy z organizmu? Przyznam, że ja też dużo jej spożywam, codziennie rano ciepła woda z połówką cytryny, teraz do antybiotyku dwa razy dziennie po 500mg.. Już sama zgłupiałam a nie chciałabym sobie biedy narobić..
MamaR
Fanka BB :)
Nie chce Ci psuć nastroju ale w poprzednim cyklu właśnie Nordtest mi dwa razy pokazał jasna druga kreske. Wrzucalam tu foty, myslalam że to ciąża bo dwa testy się nie mogą mylic a jednak beta 0.2 . Oby u Ciebie tak nie było ale z dystansem podrodziny żeby nie bylo takiego rozczarowania jak u mnie w razie czego :-(Cześć dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test i razem z mężem coś tam widzimy Delikatna ale chyba jest. Co myślicie? Widzicie? Termin @ za 2 dni, test o czułości 10 Nordtest Zobacz załącznik 1214950
Gratulacje ❤Dzień Dobry Kochane , jest 15 grudzień , a ja dziś ujrzałam pozytywny test ciążowy. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć , ale jest to najlepszy prezent pod słońcem. Mam nadzieję , że Wszystko będzie dobrze. Za Was trzymam mocno kciuki bo marzenia się spełniają
Anio0lek
Tu fajny artykuł o Wit. C Link do: Witamina C i jej silny związek z płodnością. O tych 5 faktach prawdopodobnie nie wiedziałaś!
Gwiazdka94
Jeju, co jest z tymi testami? [emoji51] czy sa jakies godne zaufania? [emoji2356] ja zazwyczaj testuje Pepino z Auchan, macie jakies doswiadczania z nimi? U mnie w poprzednich cyklach sie nie mylily, biel az slepoty mozna bylo dostac [emoji1787]Nie chce Ci psuć nastroju ale w poprzednim cyklu właśnie Nordtest mi dwa razy pokazał jasna druga kreske. Wrzucalam tu foty, myslalam że to ciąża bo dwa testy się nie mogą mylic a jednak beta 0.2 . Oby u Ciebie tak nie było ale z dystansem podrodziny żeby nie bylo takiego rozczarowania jak u mnie w razie czego :-(
Gratulacje [emoji173]
Gwiazdka94
U mnie [emoji204] już rozkręcona na dobre, nawet zastanawiałam się, czy nie łyknąć kodeiny, ale ból jest do przeżycia... I tak sobie myślę, że to nie był stracony cykl. To był cykl, w którym lekarz widział na USG wszystko tak, jak ma być, łącznie z pecherzykami, endometrium I dał mi nadzieję. Ciało zareagowało na delikatniejsze traktowanie, ruch, mniej stresu I suplementy, więc I tak coś dobrego się zadziało [emoji4] wiem co mam robić dalej I z nadzieją patrzę na nowy cykl, chociaż trochę się podłamałam wczoraj, bo mąż zupełnie olał sprawę, mimo że widział, że mi ciężko.
Wysyłałam wam wszystkim duuuużo ciepła jest dobrej energii, dziewczyny [emoji3059] chcę widzieć dużo dwóch kreseczek, żeby w końcu móc pokazać wam swoje! [emoji1696]
Faceci inaczej reaguja niz my, co nie znaczy, ze im nie zalezy, nie przejmuj sie [emoji8]
reklama
Kinga_26
Zależy od szkoły. Ja się zgadzam, że wit. C nie da się przedawkować. Nadmiar jest wydany z moczem. A jeśli organizm dostanie jej znacznie za dużo mogą pojawić się np.biegunki. Jeśli czuje, że za rogiem czeka przeziębienie to w ciągu dnia potrafię dojść do 8 tys jednostek - 1 tys co godzinie albo dwie - skutek nie pamiętam kiedy ostatnio potrzebowałam leków.A to nie jest tak, że tą witaminę C to w razie zbyt dużej dawki, po prostu wydalamy/wysikamy z organizmu? Przyznam, że ja też dużo jej spożywam, codziennie rano ciepła woda z połówką cytryny, teraz do antybiotyku dwa razy dziennie po 500mg.. Już sama zgłupiałam a nie chciałabym sobie biedy narobić..
Jako ciekawostkę powiem, że warto brać wit.c jeśli mamy zamiar pić dużo alkoholu pięknie rozkłada alkohol i nie ma później problemów, zawsze na weselach mam ją przy sobie