reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Programistką jestem w korpo [emoji1914] inny poziom absurdu, ale przynajmniej całą pandemie mogłam pracować zdalnie

To bardzo duży plus. 🙂 z tego co mi wiadomo, niektóre korporacje pozwalają na to, aby całkowicie przenieść się z pracą do domu. Mając rodzinę, dzieci, to musi być kusząca alternatywa. 🙂 ja niestety, bądź stety, to choróbsko mam za sobą,pomimo przykładania olbrzymiej wagi go higieny itp. Nie mam pojęcia skąd, gdzie i jak. Na szczęście powoli, powoli wracam do żywych. 🙂

reklama
A propo tej luteiny brania itp to ja odpukac nigdy nie musialam ale jak ponechalam do tego gina w Niemczech zeby zobaczyl to plamienie i zapytalam o luteine to powirdzial ze sa badania i podawane by kobietom placebo a mowiono ze luteina itp i ze ile ciaz nie mialo szan tyle nie przetrwalo. A te co mialy placebo tez donosily. Ja niewiem jak to jest bo sie nie znam ale bardzo mnie to zdziwilo. Moj gin w pl raczej daje jak potrzebne ale on znow nie jest za robieniem bety raz za razem

A propo tej luteiny brania itp to ja odpukac nigdy nie musialam ale jak ponechalam do tego gina w Niemczech zeby zobaczyl to plamienie i zapytalam o luteine to powirdzial ze sa badania i podawane by kobietom placebo a mowiono ze luteina itp i ze ile ciaz nie mialo szan tyle nie przetrwalo. A te co mialy placebo tez donosily. Ja niewiem jak to jest bo sie nie znam ale bardzo mnie to zdziwilo. Moj gin w pl raczej daje jak potrzebne ale on znow nie jest za robieniem bety raz za razem
Gdbym nie zrobiła proga to nawet bym pewnie nie wiedziała jakiej jest wartości.. Zrobiłam z czystej ciekawości..
Witamina C podobno podnosi proga, więc trzeba pić..

Liso, przesyłam pozytywną energię, musimy myśleć pozytywnie, w grudniu siła. [emoji846]ja dziś się powstrzymałam od testu, co ma być, to będzie, generalnie według tych moich wyliczeń to w piątek jest dzień [emoji87]. Mam nadzieję, że wystarczająco ją nastraszyłam i do mnie nie przyjdzie. [emoji2935]

Piona, u mnie tez piatek sądnym dniem [emoji28] jestem dobrej mysli I Tobie tez przesylam pozytywna energie [emoji2]

Ja dziś chodzę i płacze od rana ... Chwila jest ok, a jeden mały impuls od razu powoduje płacz, bez momentu przejściowego [emoji28][emoji1787]

Gdbym nie zrobiła proga to nawet bym pewnie nie wiedziała jakiej jest wartości.. Zrobiłam z czystej ciekawości..
Witamina C podobno podnosi proga, więc trzeba pić..

Tylko żeby nie przekraczać 1000mg dziennie tej witaminki [emoji3516]

A ja dzis wyczytałam ze 500 mg tej witaminy [emoji2360]
Kurcze wkurzaja mnie te internety [emoji23]

reklama
Do góry