reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Programistką jestem w korpo [emoji1914] inny poziom absurdu, ale przynajmniej całą pandemie mogłam pracować zdalnie

To bardzo duży plus. 🙂 z tego co mi wiadomo, niektóre korporacje pozwalają na to, aby całkowicie przenieść się z pracą do domu. Mając rodzinę, dzieci, to musi być kusząca alternatywa. 🙂 ja niestety, bądź stety, to choróbsko mam za sobą,pomimo przykładania olbrzymiej wagi go higieny itp. Nie mam pojęcia skąd, gdzie i jak. Na szczęście powoli, powoli wracam do żywych. 🙂

reklama
A propo tej luteiny brania itp to ja odpukac nigdy nie musialam ale jak ponechalam do tego gina w Niemczech zeby zobaczyl to plamienie i zapytalam o luteine to powirdzial ze sa badania i podawane by kobietom placebo a mowiono ze luteina itp i ze ile ciaz nie mialo szan tyle nie przetrwalo. A te co mialy placebo tez donosily. Ja niewiem jak to jest bo sie nie znam ale bardzo mnie to zdziwilo. Moj gin w pl raczej daje jak potrzebne ale on znow nie jest za robieniem bety raz za razem

A propo tej luteiny brania itp to ja odpukac nigdy nie musialam ale jak ponechalam do tego gina w Niemczech zeby zobaczyl to plamienie i zapytalam o luteine to powirdzial ze sa badania i podawane by kobietom placebo a mowiono ze luteina itp i ze ile ciaz nie mialo szan tyle nie przetrwalo. A te co mialy placebo tez donosily. Ja niewiem jak to jest bo sie nie znam ale bardzo mnie to zdziwilo. Moj gin w pl raczej daje jak potrzebne ale on znow nie jest za robieniem bety raz za razem
Gdbym nie zrobiła proga to nawet bym pewnie nie wiedziała jakiej jest wartości.. Zrobiłam z czystej ciekawości..
Witamina C podobno podnosi proga, więc trzeba pić..

Liso, przesyłam pozytywną energię, musimy myśleć pozytywnie, w grudniu siła. [emoji846]ja dziś się powstrzymałam od testu, co ma być, to będzie, generalnie według tych moich wyliczeń to w piątek jest dzień [emoji87]. Mam nadzieję, że wystarczająco ją nastraszyłam i do mnie nie przyjdzie. [emoji2935]

Piona, u mnie tez piatek sądnym dniem [emoji28] jestem dobrej mysli I Tobie tez przesylam pozytywna energie [emoji2]

Ja dziś chodzę i płacze od rana ... Chwila jest ok, a jeden mały impuls od razu powoduje płacz, bez momentu przejściowego [emoji28][emoji1787]

Gdbym nie zrobiła proga to nawet bym pewnie nie wiedziała jakiej jest wartości.. Zrobiłam z czystej ciekawości..
Witamina C podobno podnosi proga, więc trzeba pić..

Tylko żeby nie przekraczać 1000mg dziennie tej witaminki [emoji3516]

A ja dzis wyczytałam ze 500 mg tej witaminy [emoji2360]
Kurcze wkurzaja mnie te internety [emoji23]

reklama
Do góry