No Ty tu wprowadziłaś naprawdę wysoki poziom. Jesteś na tym portalu od tygodnia i zrobiłaś świetne wejście, nie maa coŚmieszna jesteś Ty i to forum straciło jakikolwiek poziom odkąd się tu udzielasz . Żegnam
reklama
Mrufka@@1
Fanka BB :)
Jestem od dawna .... Musiałam tylko założyć nowe konto . Z resztą nie ważne . Jeżeli żadna z was nie przeżyła ciąży pozamacicznej to proszę się nie wypowiadać w tym temacie. Ja żałuję że nikt wcześniej nie zapalił mi lampki w głowie że to może być to . Swoimi postami nic nie wnosicie tylko sprawiacie przykrość . I tyle w temacie . Życzę powodzeniaNo Ty tu wprowadziłaś naprawdę wysoki poziom. Jesteś na tym portalu od tygodnia i zrobiłaś świetne wejście, nie maa co
A jakby Ci ktoś zapalił to co byś z tym zrobiła? [emoji848]
Jestem od dawna .... Musiałam tylko założyć nowe konto . Z resztą nie ważne . Jeżeli żadna z was nie przeżyła ciąży pozamacicznej to proszę się nie wypowiadać w tym temacie. Ja żałuję że nikt wcześniej nie zapalił mi lampki w głowie że to może być to . Swoimi postami nic nie wnosicie tylko sprawiacie przykrość . I tyle w temacie . Życzę powodzenia
Mama_malarka
Popcorn, popcorn!
Dziewczyny. Spokojnie [emoji3590]
Czasem lepiej powiedzieć mniej niż więcej, pocieszyć i tyle. Nie snuć domysłów.
Dziewczyny. Spokojnie [emoji3590]
Czasem lepiej powiedzieć mniej niż więcej, pocieszyć i tyle. Nie snuć domysłów.
Wiesz, w tej dyskusji tylko ty zachowujesz się chamsko i nieprzyjemnie... nie masz prawa nikomu mówić, że ma na FORUM do ciebie nie odpisywać, na pewno tez nie ty decydujesz kto nadaje się na forum. Weź odpocznij jeden wieczór i ochlon zamiast siać ferment.Śmieszna jesteś Ty i to forum straciło jakikolwiek poziom odkąd się tu udzielasz . Żegnam
Karolina_123
U mnie 2 dc. Czekamy cierpliwie do świąt i na cud Bożonarodzeniowy
reklama
Lily2389
Jejku, nie myślałam że wyjdzie taki problem z tego. Małpa niestety jest na razie skąpa ale jutro się pewnie rozkręci. @Lisa_ możesz mi wpisać małpę progesteron akurat teraz wyszedł w normie bo to 1dc, szkoda według tego sylwester będzie okresem starań, niestety nie będzie prezentu na święta. Powodzenia testującym