reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
No Ty tu wprowadziłaś naprawdę wysoki poziom. Jesteś na tym portalu od tygodnia i zrobiłaś świetne wejście, nie maa co 👏
Jestem od dawna .... Musiałam tylko założyć nowe konto . Z resztą nie ważne . Jeżeli żadna z was nie przeżyła ciąży pozamacicznej to proszę się nie wypowiadać w tym temacie. Ja żałuję że nikt wcześniej nie zapalił mi lampki w głowie że to może być to . Swoimi postami nic nie wnosicie tylko sprawiacie przykrość . I tyle w temacie . Życzę powodzenia

A jakby Ci ktoś zapalił to co byś z tym zrobiła? [emoji848]
Jestem od dawna .... Musiałam tylko założyć nowe konto . Z resztą nie ważne . Jeżeli żadna z was nie przeżyła ciąży pozamacicznej to proszę się nie wypowiadać w tym temacie. Ja żałuję że nikt wcześniej nie zapalił mi lampki w głowie że to może być to . Swoimi postami nic nie wnosicie tylko sprawiacie przykrość . I tyle w temacie . Życzę powodzenia

Śmieszna jesteś Ty i to forum straciło jakikolwiek poziom odkąd się tu udzielasz . Żegnam
Wiesz, w tej dyskusji tylko ty zachowujesz się chamsko i nieprzyjemnie... nie masz prawa nikomu mówić, że ma na FORUM do ciebie nie odpisywać, na pewno tez nie ty decydujesz kto nadaje się na forum. Weź odpocznij jeden wieczór i ochlon zamiast siać ferment.

reklama
Jejku, nie myślałam że wyjdzie taki problem z tego. Małpa niestety jest na razie skąpa ale jutro się pewnie rozkręci. @Lisa_ możesz mi wpisać małpę 🐵 progesteron akurat teraz wyszedł w normie bo to 1dc, szkoda według tego sylwester będzie okresem starań, niestety nie będzie prezentu na święta. 😔 Powodzenia testującym ❤️

Do góry