reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

@HeraUnique tak w poprzednim cyklu miałam beta hcg 0.2 i to dało mi nadzieję bo tak jak już wiele razy pisałam badalam beta hcg regularnie prawie w każdym cyklu i zawsze było <0.1 jak nie było ciąży, rok temu w lipcu był pierwszy raz wynik 0.2 beta hcg i teraz siedzi przy mnie 8 miesięczny synek. Dlatego napisałam że ja bym powtórzyła test za dwa dni. To nie zaszkodzi a da jednoznacznie odpowiedź czy jest czy nie ma ciąży Pozdro

reklama
@HeraUnique tak w poprzednim cyklu miałam beta hcg 0.2 i to dało mi nadzieję bo tak jak już wiele razy pisałam badalam beta hcg regularnie prawie w każdym cyklu i zawsze było <0.1 jak nie było ciąży, rok temu w lipcu był pierwszy raz wynik 0.2 beta hcg i teraz siedzi przy mnie 8 miesięczny synek. Dlatego napisałam że ja bym powtórzyła test za dwa dni. To nie zaszkodzi a da jednoznacznie odpowiedź czy jest czy nie ma ciąży Pozdro
Npisalas, że się nie spotkałaś, żeby beta wyższa niż 0,1 I nie było ciąży. To Ci pokazuje, że spotkałaś się bo ciąży nie było. A to, że razz Ci tak wyszło nie znaczy, że jest to reguła 🤷‍♀️ poza tym wszystkim to nie jest dzień przed okresem robiona beta, a parę dni po terminie 💁‍♀️ dodatkowo prog robiony, który wykluczył zupełnie ciążę. Ale lepiej jest jeszcze w kimś rozpalić jakąś nadzieję, a co tam. Przecież każdy wie, że to dobrze robi i jest super dla zdrowia...

Jejku, nie myślałam że wyjdzie taki problem z tego. Małpa niestety jest na razie skąpa ale jutro się pewnie rozkręci. @Lisa_ możesz mi wpisać małpę 🐵 progesteron akurat teraz wyszedł w normie bo to 1dc, szkoda według tego sylwester będzie okresem starań, niestety nie będzie prezentu na święta. 😔 Powodzenia testującym ❤️
Ale trzymam kciuki za prezent na nowy rok 🥰 kiedys sie w koncu nam wszystkim uda prawda ? :)

Nie wierzę! [emoji177]
SmartSelect_20201214-200941_Medicover.jpeg

reklama
Do góry