Jutro będę dzwonic do gina i zapytam czy jest ok..@lisa jest dobrze nawet bardzo dobrze. A progesteron ja sie nie znam, mysle ze musisz zapytac gina.
reklama
Ja nigdy nie potwierdzałam owulacji badając proga, ale z tego co dziewczyny pisały to najlepiej 7-8 dpo.A jak to jest z progesteronem ? Kiedy warto badac, aby potwierdzić czy była owulacja?
Czarnakawa91
Fanka BB :)
Dziewczyny u mnie przejmujaca biel smutno mi mimo, ze czlowiek od poczatku sie przeciez nie nastawial. Jutro zatestuje jeszcze z porannego moczu ale wydaje mi sie ze jakbym miala byc w ciazy to dzisiaj by mi juz jest pokazal. No nic, moze nastepny cykl bedzie tym w ktorym sie uda narazie musze troche ochlonac
HeraUnique
Może być pozamaciczna ... Trzeba obserwować
Właśnie dlatego nie da się czytać tego wątku. Jak możecie wmawiać komuś ciążę jak ewidentnie jej nie ma. Ani norma labo bety na to nie wskazuje ani prog. A Wy dalej swoje?! Chcecie kogoś w sytuację stresowe wpędzić?! Jeszcze pozamaciczna OPANUJCIE SIĘ DZIEWCZYNY BO TYLKO KRZYWDĘ INNYM ROBICIE TAKIM PISANIEM!A zdarzyło Ci się kiedyś badać beta hcg żeby było większe niż 0.2 i nie być w ciąży? Bo mi nie! Przy córce pierwsza beta 2.2 a przy synu 0.2 potem już tylko rosła. Temu trzeba sprawdzić przyrost. Oczywiście testowałam przed @ w okolicy 21-23dc. Progesteron bardzo niski to fakt ale beta nie jest zerowa.
monnkej
Dziewczyny u mnie przejmujaca biel [emoji17] smutno mi mimo, ze czlowiek od poczatku sie przeciez nie nastawial. Jutro zatestuje jeszcze z porannego moczu ale wydaje mi sie ze jakbym miala byc w ciazy to dzisiaj by mi juz jest pokazal. No nic, moze nastepny cykl bedzie tym w ktorym sie uda narazie musze troche ochlonac [emoji6]
Przytulam [emoji3590]ja w tej samej sytuacji dziś.
Czarnakawa91
Monn a Ty nie masz jeszcze paru dni do testowania ? Moze jeszcze u Ciebie jest za wczesniePrzytulam [emoji3590]ja w tej samej sytuacji dziś.
HeraUnique
Coś Ci przypomnę. Twoja sytuację z zeszłego cyklu. Beta 0,2 a jednak ciąży nie byłoA zdarzyło Ci się kiedyś badać beta hcg żeby było większe niż 0.2 i nie być w ciąży? Bo mi nie! Przy córce pierwsza beta 2.2 a przy synu 0.2 potem już tylko rosła. Temu trzeba sprawdzić przyrost. Oczywiście testowałam przed @ w okolicy 21-23dc. Progesteron bardzo niski to fakt ale beta nie jest zerowa.
Załączniki
Kasiulka55
Aktywna w BB
To ja tez dwa dni po owu. To będziemy razem testować . Ja jestem chora z tymi testami i kupiłam zapas 10 na Allegro .Ja jestem 2 dpo i jakoś tak jestem spokojna i wierze ze się udało
reklama
monnkej
Monn a Ty nie masz jeszcze paru dni do testowania ? Moze jeszcze u Ciebie jest za wczesnie
12dpo dzis