reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Dziewczyny ja niewiem jak was biel na tescie uspokaja [emoji854] 9dpo to stanowczo za wczesnie bardzo zadko doczodzi do zagniezdzenia wczesniej . Ja 10 dpo juz myslalam ze po ptakach a tu niespodzianka dopiero 15 dpo. W 14 dpo okazalo sie ze byl cien ale zobaczylam go po fakcie. Takze cierpliwosci moje drogie. Kazda ciaza jest inna .

Po co doszukiwanie się sarkazmu w normalnym pytaniu?
Wybacz, ale jakiej odpowiedzi oczekiwałaś na to pytanie? Że tak, uspokajają mnie negatywne testy? Przecież każda z nas oczekuje innego wyniku, chyba, że się mylę? Jest nas tutaj tyle, każda z nas jest inna i radzi sobie na swój sposób, nie nam jest to oceniać.

U mnie dziś 12dpo biel na teście.
Myśle, ze jak tylko przyjdzie okres to automatycznie znikam z jakichkolwiek forum/grup związanych ze staraniami. Rok starań mija. Partner pójdzie w styczniu na badanie nasienia a ja postanawiam odpocząć, odstawić wszystkie suplementy. Zacząć żyć a nie czekać na coś co nie wiadomo kiedy nastąpi.
Oczywiście moje serce jest rozerwane, ale minie kilka dni i jakoś to będzie dalej..

Ostatnia edycja:
Ja w poprzednich ciążach nawet nie wiedziałam, które to dpo [emoji28] szczególnie w pierwszej, bo to była niespodzianka. Zrobiłam test i był cień cienia tylko. Zresztą u ginekologa tydzień później jeszcze nie bardzo było coś widać, nawet serduszka jeszcze nie było, czyli to było bardzo wcześnie. A w drugiej po prostu czując, że jestem w ciąży ( żadnych objawów tylko przeczucie) zrobiłam bete bo czułam, że test nie pokaże.

Wybacz, ale jakiej odpowiedzi oczekiwałaś na to pytanie? Że tak, uspokajają mnie negatywne testy? Przecież każda z nas oczekuje innego wyniku, chyba, że się mylę? Jest nas tutaj tyle, każda z nas jest inna i radzi sobie na swój sposób, nie nam jest to oceniać.

Normalnej, a nie zaczepnej [emoji3526]

Ktoś pisał o borowinie to są pytania jak, skąd, po co, o testy owu miliony pytan, a jakoś nikt w tych pytaniach nie doszukuje się uszczypliwości. Nie byłam pewna czy dobrze zrozumiałam wiec po prostu zwyczajnie zapytałam.

WYLUZUJCIE i przestańcie być takie przewrażliwione. Tu już o nic nie można zapytać bo zaraz wielkie halo [emoji15]

U Ciebie 11dpo juz sie pokazala kreska?
Tak. Był cień, tak wyglądał w 11 dpo.
IMG_20201209_071551.jpg

reklama
Dziewczyny uspokujcie się.. Widzę, że hormony udzielają się każdej..
Jesteśmy tu po ta aby się wspierac..i niech tak zostanie..

Do góry