reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Dziewczyny nie wiem już co robić, ten test dzisiaj zabrał mi nadzieję ale jeszcze nie ma małpy a powinna być, dzisiaj 34 dc i nie wiem czy dzwonić do swojego ginekolog aby dał coś na wywołanie czy czekać czy jechać na betę? Ja już totalnie nie wiem 🤷‍♀️ szyjka uciekła ze jej nie dostaje
Uważam, ze poczekaj jeszcze do końca tyg. Ja miesiąc temu dostałam @ w 35dc.. Jak nie dostaniesz do końca tyg to idź w przyszłym do gin.

reklama
Hej Gwiazdy, ja dziś zrobiłam clearblue, bo oczywiście nie wytrzymałam ale nic nie pokazał, jedna kreska. Wmawiam sobie, że to za wcześnie, 10dpo - domniemanej owulacji, myślałam, że może jednak była wcześniej i dlatego test, ale jednak miałam nosa, że coś się przesunęło. Póki co ani 🙊ani żadnych bóli, które mogłyby coś zwiastować więc zobaczymy. Czekamy na rozwój sytuacji 🙂 Liso trzymam kciuki za bete ale wiem, że będzie dobrze, zrelaksuj się, kropce na pewno to pomoże. 😘

Używała może któraś z Was tych testów? Mieszkam na terenie Niemiec i kupiłam w sobotę te, w Polsce nigdy ich nie widziałam, tylko te elektroniczne i z plusikiem a te są czułe, 10ml ale kreskowe. Może któraś ma jakieś doświadczenia z tymi? 😊

Załączniki

• D53EBAC5-41CF-459D-9B38-D83B8EFC3673.jpeg
    D53EBAC5-41CF-459D-9B38-D83B8EFC3673.jpeg
    224,1 KB · Wyświetleń: 68
Hej Gwiazdy, ja dziś zrobiłam clearblue, bo oczywiście nie wytrzymałam ale nic nie pokazał, jedna kreska. Wmawiam sobie, że to za wcześnie, 10dpo - domniemanej owulacji, myślałam, że może jednak była wcześniej i dlatego test, ale jednak miałam nosa, że coś się przesunęło. Póki co ani [emoji87]ani żadnych bóli, które mogłyby coś zwiastować więc zobaczymy. Czekamy na rozwój sytuacji [emoji846] Liso trzymam kciuki za bete ale wiem, że będzie dobrze, zrelaksuj się, kropce na pewno to pomoże. [emoji8]

Jeszcze może się wszystko odmienić :)

Kochana jesteś, że dopytujesz.
U mnie 36dc, ciąży brak, okresu brak. Walczyłam z infekcją, więc mam nadzieję dojść teraz do siebie i dostać @ za parę dni. Jak nie to zadzwonię do gina, żeby mi coś przepisał na wywołanie. Na ciążę nie mam co liczyć, bo wykres temperatur wygląda tak:
C2134030-8F62-4DCB-AF00-0183CB36FE90.jpeg

Witam w to szaroponure poludnie (przynajmniej u mnie) :) im blizej do testowania tym bardziej niecierpliwa jestem I zaczynam kombinowac zeby moze cos wczesniej zatestowac... [emoji2356] prosze o postawienie do pionu, dzis dopiero 9dpo, a I tak dlugosc fazy lutealnej jakiej sie w tym cyklu spodziewam to 12 dni, no nie idzie nic wczesniej ugrac

Hej Gwiazdy, ja dziś zrobiłam clearblue, bo oczywiście nie wytrzymałam ale nic nie pokazał, jedna kreska. Wmawiam sobie, że to za wcześnie, 10dpo - domniemanej owulacji, myślałam, że może jednak była wcześniej i dlatego test, ale jednak miałam nosa, że coś się przesunęło. Póki co ani 🙊ani żadnych bóli, które mogłyby coś zwiastować więc zobaczymy. Czekamy na rozwój sytuacji 🙂 Liso trzymam kciuki za bete ale wiem, że będzie dobrze, zrelaksuj się, kropce na pewno to pomoże. 😘
Skoro 10dpo to jeszcze poczekaj.. Mi nic nie pokazał 10dpo.. Trzymam mocno kciuki ❤️❤️

Kochana jesteś, że dopytujesz.
U mnie 36dc, ciąży brak, okresu brak. Walczyłam z infekcją, więc mam nadzieję dojść teraz do siebie i dostać @ za parę dni. Jak nie to zadzwonię do gina, żeby mi coś przepisał na wywołanie. Na ciążę nie mam co liczyć, bo wykres temperatur wygląda tak:
Zobacz załącznik 1214652
No to czekamy.. No po temp nie widać wysokich i niskich temp utrzymujących się.. Brak skoku..

reklama
Witam w to szaroponure poludnie (przynajmniej u mnie) :) im blizej do testowania tym bardziej niecierpliwa jestem I zaczynam kombinowac zeby moze cos wczesniej zatestowac... [emoji2356] prosze o postawienie do pionu, dzis dopiero 9dpo, a I tak dlugosc fazy lutealnej jakiej sie w tym cyklu spodziewam to 12 dni, no nie idzie nic wczesniej ugrac
Za szybko.. Od 11dpo spróbuj..

Do góry