Dokładnie. Organizm postanowił się zbuntować. Tak po czasie to myślę, że stres mnie przyblokował... Dużo pracy i ciągle myślenie o ciąży Dlatego mam nadzieję, że w nowym cyklu wyluzuję głowęNo to czekamy.. No po temp nie widać wysokich i niskich temp utrzymujących się.. Brak skoku..
reklama
Ania936
Fanka BB :)
Ja mam to samo co ty, dzisiaj 9dpo a ja już testowalam nakupiłam testów na cały tydzień, bo ja nie umiem wytrzymać, wiedziałam doskonale co zobaczę, bo jest jeszcze za wcześnie, ale trochę mnie to uspokoilo, przynajmniej coś robie, a nie myślę o czekaniuHej Gwiazdy, ja dziś zrobiłam clearblue, bo oczywiście nie wytrzymałam ale nic nie pokazał, jedna kreska. Wmawiam sobie, że to za wcześnie, 10dpo - domniemanej owulacji, myślałam, że może jednak była wcześniej i dlatego test, ale jednak miałam nosa, że coś się przesunęło. Póki co ani ani żadnych bóli, które mogłyby coś zwiastować więc zobaczymy. Czekamy na rozwój sytuacji Liso trzymam kciuki za bete ale wiem, że będzie dobrze, zrelaksuj się, kropce na pewno to pomoże.
Najgorsze to czekanie na jak wiesz ze nie ma ciąży..Dokładnie. Organizm postanowił się zbuntować. Tak po czasie to myślę, że stres mnie przyblokował... Dużo pracy i ciągle myślenie o ciąży Dlatego mam nadzieję, że w nowym cyklu wyluzuję głowę
Rzadko której w 9dpo wychodzą pozytywne testy.. Takze spokojnie dziewczyny..Ja mam to samo co ty, dzisiaj 9dpo a ja już testowalam nakupiłam testów na cały tydzień, bo ja nie umiem wytrzymać, wiedziałam doskonale co zobaczę, bo jest jeszcze za wcześnie, ale trochę mnie to uspokoilo, przynajmniej coś robie, a nie myślę o czekaniu
A daj spokój... aż się mojemu po łbie obrywaNajgorsze to czekanie na jak wiesz ze nie ma ciąży..
To ja mam tak samo, nawet mąż mi mówił że może bym dzisiaj spróbowała, ale powiedziałam sobie ze za testuje dopiero jak zobaczę [emoji3498] u Ciebie i tego się trzymamWitam w to szaroponure poludnie (przynajmniej u mnie) im blizej do testowania tym bardziej niecierpliwa jestem I zaczynam kombinowac zeby moze cos wczesniej zatestowac... [emoji2356] prosze o postawienie do pionu, dzis dopiero 9dpo, a I tak dlugosc fazy lutealnej jakiej sie w tym cyklu spodziewam to 12 dni, no nie idzie nic wczesniej ugrac
Ania936
Ja nie wytrzymałam i zatestowalam też mam 9 dpoWitam w to szaroponure poludnie (przynajmniej u mnie) im blizej do testowania tym bardziej niecierpliwa jestem I zaczynam kombinowac zeby moze cos wczesniej zatestowac... [emoji2356] prosze o postawienie do pionu, dzis dopiero 9dpo, a I tak dlugosc fazy lutealnej jakiej sie w tym cyklu spodziewam to 12 dni, no nie idzie nic wczesniej ugrac
Ania936
Kupiłam testy w action na ten tydzien, 2szt za ok 6 zł i ich używam, więc nie tracę nie wiadomo ile kasy wiem że za wcześnie, ale uspokaja mnie to troszkęRzadko której w 9dpo wychodzą pozytywne testy.. Takze spokojnie dziewczyny..
Gwiazdka94
U Ciebie 11dpo juz sie pokazala kreska?Za szybko.. Od 11dpo spróbuj..
reklama
coca
Kupiłam testy w action na ten tydzien, 2szt za ok 6 zł i ich używam, więc nie tracę nie wiadomo ile kasy wiem że za wcześnie, ale uspokaja mnie to troszkę
Biel na teście Cię uspokaja? [emoji6]