No właśnie zobaczymy jak to będzie.. Ja biorę znów tabletki z castagnusem., a ostatnio dostałam po 26dc. Takze zobaczymy co to będzie..Ja pewnie do 14.12 nie wytrzymam i też zrobię 12.12, chyba, że znowu @ przyjdzie wcześniej ;D
reklama
Jaki zapas.. A ja ani jednego nie mam.. Nie kupuje. Kupię przed terminem ..Tych jeszcze nie miałam zapas jest
monnkej
Fanka BB :)
Wole kupić tańsze na Allegro bo później bez sensu przepłacam w aptekach.Jaki zapas.. A ja ani jednego nie mam.. Nie kupuje. Kupię przed terminem ..
Ja planuje max 2 sztuki zrobić i bete jak już... Ale zobaczymy co czas pokaże.. Dziś 4 dc i już się powoli kończy.. Takze w sobotę chyba zaczynamy..Wole kupić tańsze na Allegro bo później bez sensu przepłacam w aptekach.
Ewuuu
Uzbrojenie pełne [emoji16][emoji123][emoji123][emoji28]
Tych jeszcze nie miałam [emoji85] zapas jest
Ewuuu
Ja mam 5 paskowych ciążowych allegro z tej paczki 30szt testów owu i 5szt ciążowych. Nie kupuje na razie. Chyba że w grudniu Facelle jeden, ale to nie wiem czy będzie sens [emoji848][emoji2272]
Tych jeszcze nie miałam [emoji85] zapas jest
monnkej
Będzie będzie! Nie ma co myśleć inaczej chyba ze na tych paskowych wysikasz już ładne krechyJa mam 5 paskowych ciążowych allegro z tej paczki 30szt testów owu i 5szt ciążowych. Nie kupuje na razie. Chyba że w grudniu Facelle jeden, ale to nie wiem czy będzie sens [emoji848][emoji2272]
reklama
monnkej
A może właśnie Twoje podejście przyniesie sukcesWy staraczki pełna para a ja jakąś taka bez testów owu i ciążowych.. Ale stwierdziłam, że w tym cyklu nie bawię się z owu, spróbujemy bez. Jak nie wyjdzie, to wtedy w kolejnym spróbuję z owu.. Będzie bezstresu w 1 cyklu..