reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Nie mam pojęcia, w 10dc miałam duży pęcherzyk, ale 17dc miałam zerowy progesteron i moja lekarz stwierdzila, ze musiało nie być owulacji.
Ale licząc od tych badań krwi, nie może być więcej niż 19dpo, biorąc pod uwagę jasnosc pozostałych testów pewnie duzo mniej
Gratulacje! [emoji16] Ktory dzien po owulacji?

reklama
Nie mam pojęcia, w 10dc miałam duży pęcherzyk, ale 17dc miałam zerowy progesteron i moja lekarz stwierdzila, ze musiało nie być owulacji.
Ale licząc od tych badań krwi, nie może być więcej niż 19dpo, biorąc pod uwagę jasnosc pozostałych testów pewnie duzo mniej
w którym dniu cyklu jesteś ?

Może inny pęcherzyk sobie urósł i pękł po 17 dc 😊 gratuluję 😊

Świetnie [emoji847][emoji123] [emoji3590]

Kurde jutro będzie 12dpo i chyba sobie zatestuje 🤷‍♀️😜
O to testujemy razem, u mnie po staremu, małpa jeszcze nie przyszła, jutro będzie 34 dc i zatestuje. Trochę się boję że dalej będzie negatywny i nici z tego, dziewczyny czy was też tak bolą i swędzą sutki? Nie mogę się dotknąć, zazwyczaj bolały całe piersi a nie same sutki, chłop zły bo nie może dotykać 🤷‍♀️😂

Super, cieszę się z Waszych dobrych wieści [emoji847][emoji847]
Ja za to mam złe myśli... Pewnie nic z tego.
18.12 robię badania. TSH, ft3 , progesteron i morfologię...

reklama
@krasulka5 jak tam u Ciebie? U mnie zaczął się 35 dc, ciąży brak, okresu brak. Jedziemy na tym samym wózku 😃 wyleczmy to świństwo i lecimy dalej 😃
U mnie 38dc spróbowałam tego tantum Rose na tą infekcje z początku po pieklo nie wiem czemu ale później przeszło. Dziś coś widzę plamienie może się rozkręca🦍 ale nigdy przed okresem nie miałam plamień tylkoo odrazu krwawienie także czekam na rozwój akcji🙈

Do góry