reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Liso, czy podczas brania Amotaks'u, masz jakieś skutki uboczne? Od wczoraj niestety biorę Duomox, na tym samym składniku aktywnym, który jest w Amotaks i nie wiem czy to od tego, ale wzięłam go na pusty żołądek dziś rano i mam zawroty głowy, jakaś taka walnięta jestem, wszystko mi z rąk wypada. Zapalenie pęcherza niestety dało się we znaki i musiałam mocniej zadziałać 🙁

reklama
Liso, czy podczas brania Amotaks'u, masz jakieś skutki uboczne? Od wczoraj niestety biorę Duomox, na tym samym składniku aktywnym, który jest w Amotaks i nie wiem czy to od tego, ale wzięłam go na pusty żołądek dziś rano i mam zawroty głowy, jakaś taka walnięta jestem, wszystko mi z rąk wypada. Zapalenie pęcherza niestety dało się we znaki i musiałam mocniej zadziałać 🙁
Nie mam żadnych skutków ubocznych.. Ale biorę zawsze po śniadaniu, nie biore leków na pusty żołądek..

Tylko ze ja czułam że to już w 15dc było po owu, nie miałam śluz i szyjka już była zamknięta. A właśnie 14 dc była mega wysoko i sporo śluzu płodnego i szyjka była bardzo miekka i otwarta.. Fizycznie po tym w 13dc nie powinnam dalej robić testów a że zostało mi to robilam..

Bylam na zakupach i jak już byłam na miejscu, to kupiłam w Rossmannie następna roczna porcje testów na 2 dni. I zrobiłam sobie clearblue z popołudniowego moczu i chyba mogę powoli trzymać kciuki [emoji33]
20201213_161228~2.jpeg

reklama
Do góry