Liso, czy podczas brania Amotaks'u, masz jakieś skutki uboczne? Od wczoraj niestety biorę Duomox, na tym samym składniku aktywnym, który jest w Amotaks i nie wiem czy to od tego, ale wzięłam go na pusty żołądek dziś rano i mam zawroty głowy, jakaś taka walnięta jestem, wszystko mi z rąk wypada. Zapalenie pęcherza niestety dało się we znaki i musiałam mocniej zadziałać
reklama
Nie mam żadnych skutków ubocznych.. Ale biorę zawsze po śniadaniu, nie biore leków na pusty żołądek..Liso, czy podczas brania Amotaks'u, masz jakieś skutki uboczne? Od wczoraj niestety biorę Duomox, na tym samym składniku aktywnym, który jest w Amotaks i nie wiem czy to od tego, ale wzięłam go na pusty żołądek dziś rano i mam zawroty głowy, jakaś taka walnięta jestem, wszystko mi z rąk wypada. Zapalenie pęcherza niestety dało się we znaki i musiałam mocniej zadziałać
Tylko ze ja czułam że to już w 15dc było po owu, nie miałam śluz i szyjka już była zamknięta. A właśnie 14 dc była mega wysoko i sporo śluzu płodnego i szyjka była bardzo miekka i otwarta.. Fizycznie po tym w 13dc nie powinnam dalej robić testów a że zostało mi to robilam..
Dobrze. Piersi mnie raz mocniej raz lżej bolą.. Ogólnie to był sporo spala i wczoraj zasnęłam nawet nie wiem kiedy.. Jajnik lewy daja czasem popalić, myślę że to z niego właśnie było jajeczko..
Kurde jutro będzie 12dpo i chyba sobie zatestuje [emoji2368][emoji12]
Oooo pochwal się testem jak coś
U mnie dopiero 10dpo jutro
E
Em82
Gość
Tak![emoji847] chce to zobaczyć [emoji7]Kurde jutro będzie 12dpo i chyba sobie zatestuje [emoji2368][emoji12]
Mila90
Fanka BB :)
Trzymam kciukiKurde jutro będzie 12dpo i chyba sobie zatestuje
reklama
Gwiazdka94
Fanka BB :)
Gratulacje! [emoji16] Ktory dzien po owulacji?Bylam na zakupach i jak już byłam na miejscu, to kupiłam w Rossmannie następna roczna porcje testów na 2 dni. I zrobiłam sobie clearblue z popołudniowego moczu i chyba mogę powoli trzymać kciuki [emoji33]Zobacz załącznik 1214406