reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

A może po prostu peak jeszcze przed Tobą. Aplikacja nie zawsze radzi sobie ze zdjęciami. na moje oko to ta ten test z 10.12 jeszcze nie był pozytywny.
Też to miałam pisać a te testy z domowe labo na prawdę super pozytywy pokazują.
To mój z wcześniejszego cyklu.
received_1626683407519558.jpg

reklama
Ja mam takie doświadczenie że gdy zaszłam w ciąże to testy nic nie pokazywały. Miałam ból jajników i to był podstawowy objaw owu. Zobaczymy :)

A temperaturę mierzysz? Też zawsze myślałam że mam owu przy bólu jajnika, a w tym cyklu temperatura sprowadziła mnie na ziemię [emoji2]
Wtedy nic nie robiłam poza testami owu. One nic nie pokazywały, a pewnego wieczora tak bolał mnie jajnik, że mówię to M robimy syna. I zrobiliśmy [emoji2960][emoji16] a test owu był ujemny...

reklama
A ja zrobiłam swój ostatni test i wiecej nie robie. Kreski ładnie zciemniały wiec musi być dobrze.
Wszystkie robione nie z porannego moczu.
Nie chce mi dodac zdjecia. Krzyczy ze za duzy [emoji2360]

Do góry