reklama
Zrób w takim razie jutro lub za 2 dni, to beta powinna urosnąć..Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test 10 -11 dpo i gołym okiem kreski nie ma ale pod światło jak się prześwietla test to kreska się rysuje czy któraś tak miała ?
MamaR
Fanka BB :)
To muszą być takie dojrzałe miękkie banany najlepiej już trochę czarne skórki :-) To jak chcesz to podrzucę Ci równie szybki przepis na murzynkaI w sumie dość szybkie do zrobienia, do kawy byłoby idealne, ale akurat już po zakupach i bananów nie kupiłam przepraszam za pomyłkę, w sumie sobie przypominam, że trzymaliśmy wszystkie kciuki za Ciebie, więc teraz dalej trzymamy i tym razem na pewno się uda
To bardzo poproszę, murzynka już dawno nie robiłam, więc chętnie spróbujeTo muszą być takie dojrzałe miękkie banany najlepiej już trochę czarne skórki :-) To jak chcesz to podrzucę Ci równie szybki przepis na murzynka
MamaR
Murzynek ekspresowy:
4 szklanki mąki pszennej
2 szklanki cukru pudru
2 jajka
2 łyżki kakao ( czubate)
Pół szklanki oleju
2 szklanki mleka
Słoiczek dżemu sliwkowego (ja użyłam konfitury)
2 łyżeczki sody oczyszczonej
Wszystko miksujemy mikserem i wstawiamy do piekarnika. Ja to piecze w takiej prostokatnej większej formie ale można też w keksowe. Dosyć dużo tego ciasta wychodzi.
Pieczemy 50 minut w 180°C
Cukier biały można zastąpić ksylitolem to będzie mniej kaloryczne
4 szklanki mąki pszennej
2 szklanki cukru pudru
2 jajka
2 łyżki kakao ( czubate)
Pół szklanki oleju
2 szklanki mleka
Słoiczek dżemu sliwkowego (ja użyłam konfitury)
2 łyżeczki sody oczyszczonej
Wszystko miksujemy mikserem i wstawiamy do piekarnika. Ja to piecze w takiej prostokatnej większej formie ale można też w keksowe. Dosyć dużo tego ciasta wychodzi.
Pieczemy 50 minut w 180°C
Cukier biały można zastąpić ksylitolem to będzie mniej kaloryczne
HeraUnique
Ten przepis na murzynka dostałam kiedyś od mojej babci raz z książką. I jest najlepszy na świecieTo bardzo poproszę, murzynka już dawno nie robiłam, więc chętnie spróbuje
HeraUnique
Miedzy 6 a 12 dniem po owulacjiDziewczyny trochę was podręczę
Kiedy jest mniej więcej implantacja?
reklama
Lily2389
I po tym 12 dniu testy powinny być już pozytywne?Miedzy 6 a 12 dniem po owulacji