reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Tu są te moje testy, jeszcze widać drugie kreski na dwóch testach od góry, dla porównania trzeci test był robiony dzień wcześniej i nie było drugiej kreski a testy tej samej firmy 10ml 🙈

Załączniki

• IMG_20201212_142526.jpg
    IMG_20201212_142526.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 118
reklama
U mnie taki wynik świadczył o braku owulacji. Po tabletkach letrozol (lametta) owulacja wróciła i progesteron był około 19 :-)

Sprzątałam w kuchni i znalazłam dojrzałe banany niezbyt ładne więc zrobiłam z nich ciasto 👌 Jak mi pięknie pachnie w domu! Chce ktoś przepis? Bardzo prosty :-)
Ooo ja chce, też mam takie banany i się właśnie zastanawiałam co z nimi zrobić 😊😊

Koniecznie powtórz jutro powinna być mocniejsza. U mnie niestety dwa testy pokazały szare kreski widoczne normalnie nie pod światło. Narobiłam sobie nadziei a kilka dni później @ przyszła. Zdążyłam betę zrobić i 0.2 😔 Teraz czekam tylko na różowe kreski 👌
no zrobię jutro zobaczymy co będzie 😉

Widać, trzymam kciuki, żeby to było to. W poniedziałek idziesz betę
? [emoji4]
Tu są te moje testy, jeszcze widać drugie kreski na dwóch testach od góry, dla porównania trzeci test był robiony dzień wcześniej i nie było drugiej kreski a testy tej samej firmy 10ml [emoji85]

Dziewczyny, znowu przychodzę z zapytaniem o owulacje, jak wstawiłam dzisiejszą temperaturę to owu przestawiło mi się na niedzielę/poniedziałek tylko pominęłam sobie temperaturę 8 grudnia, ale jak wstawiam jaką kolwiek to po prostu przesuwa mi owu o jeden dzień. Dziś taki mocniejszy ból lewego jajnika i jak zwykle dobieram do głowy, chociaż to ewentualnie 5 dni po[emoji2] jest szansa, że ta owu jednak przyszła? Test owu zrobiłam w czwartek, ale już tak czy tak mogłoby być po fakcie i lh mogło spaść [emoji848] dla przypomnienia Cykle zazwyczaj 32.. Zobacz załącznik 1213892
Z tego co widzę to owu już była. Skok z 36,6 na 36,8 to jest skok owulacyjny bo o 0,2🤷‍♀️ teraz skoczyła drugi raz. To tzw wykres trójstopniowy, mówi sie6ze najbardziej obiecujacy6😉 ale ja takie mam co 2 cykl I nic więc 💁‍♀️😉

reklama
Bardzo się cieszymy, byłaś wczoraj u lekarza? Co Ci powiedział? Jeżeli pisałaś to coś mi umknęło. Plamienia już ustały?

Tak pisałam. Byłam , nic narazie nie widział oprócz macicy typowo ciążowej czyli opuchniete z grubym endo. Plamienia ustały juz wczoraj i mowi ze niewidzi żadnych żrodeł wiec możliwe ze bylo to plamienie implantacyjne ( zaczelo sie 10dpo) i przedluzylo sie. Uspokajal ze czesto okolo @ moze sie tak pojawic.
Teraz 23.12 mam wizyte w PL u mojego doktorka. Musze sie zglosic tez tutaj do poloznej.

Do góry