E
Em82
Gość
Niestety tak, ale biorę castagnus od 2 miesięcy i ovarin od miesiąca i mam nadzieję że ta faza mi się wydłuży [emoji19]Taka krótka masz tą drugą fazę??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety tak, ale biorę castagnus od 2 miesięcy i ovarin od miesiąca i mam nadzieję że ta faza mi się wydłuży [emoji19]Taka krótka masz tą drugą fazę??
Lekarz tak stwierdził po poziomie progesteronu w 21 dc i po usg w 13dc i 27dc, nie było pęcherzyka dominującego, wszystkie takie sameSkad wiesz, ze owulacji nie bylo? Monitoring?
Od 10 do 16 dni to normalna długość 2fazy, więc jest okejkaNiestety tak, ale biorę castagnus od 2 miesięcy i ovarin od miesiąca i mam nadzieję że ta faza mi się wydłuży [emoji19]
Byłabym spokojniejsza gdyby ta faza miała 12 dni żeby ewentualny zarodek zdążył z zagniezdzaniem. Teraz to jest wyścig z czasem żeby go czerwona fala nie zmiotła[emoji38]Od 10 do 16 dni to normalna długość 2fazy, więc jest okejka [emoji854]
Cześć dziewczyny.
Wiem, że pinki maga dawać fałszywie dodatni wynik więc nie kieruję się tym testem, dziś kupię inny, żeby zrobić jutro nowy.
Bo pojawił się na pinku płytkowym cień drugiej kreski..
Nie wiem czy to na zdjęciu widać ale gołym okiem tak.
Zobacz załącznik 1212359
Rety, naprawde kilka razy Cie oszukaly? Falszywie pozytywne byly? A ja nieswiadoma jakis czas temu zamowilam 5 sztuk i sie okazuje, ze nawet jak bede testowac to nie mozna na nich polegac [emoji51][emoji36]Błagam zrób inny test! Nienawidzę pinkow, oszukały mnie nie raz
Jesli lekarz tak stwierdzil, to raczej nie ma sie co ludzic mi cykl temu na monitoringu lekarka powiedziala, ze wg niej obraz usg sugeruje zblizajaca sie miesiaczke I rzeczywiscie tak byloLekarz tak stwierdził po poziomie progesteronu w 21 dc i po usg w 13dc i 27dc, nie było pęcherzyka dominującego, wszystkie takie same
Mi w pierwszej ciąży pokazały wynik pozytywny i tak było, nawet nie wiedziałam że tak oszukują, może zależy od serii...Rety, naprawde kilka razy Cie oszukaly? Falszywie pozytywne byly? A ja nieswiadoma jakis czas temu zamowilam 5 sztuk i sie okazuje, ze nawet jak bede testowac to nie mozna na nich polegac [emoji51][emoji36]