Aleksaaaandra
Fanka BB :)
Dziekuje ,87.5Gratulacje [emoji846]
Zdrowej i spokojnej ciąży [emoji8]
A przypomnisz jaka była poprzednia beta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje ,87.5Gratulacje [emoji846]
Zdrowej i spokojnej ciąży [emoji8]
A przypomnisz jaka była poprzednia beta?
Dziewczyny beta dzis 246
Ładny wynik. Super wiadomość [emoji846]Dziewczyny beta dzis 246
Ale ja jeszcze nie wychodzę z wątku grudniowego [emoji23] aplikacją pokazuje mi kolej a @ na 31 grudnia także biorę udział w konkursie [emoji23]Limit bez II-kreseczkowych testów zakończony na grudzień [emoji5] więcej nie przyjmujemy [emoji12]
Jeszcze cały grudzień przed nami na pewno dacie masę 2 kreseczekCoś mało tych [emoji977]
Miało być inaczej [emoji19]
Dziewczyny beta dzis 246
@HeraUnique powiedz mi,jeśli mój okres trwa 6 dni to z tymi plastrami z borowina trzeba poczekać do końca okresu? Bo z tego co pamiętam ty uzywalas od 5 do 10dc.
DziękujęCudownie [emoji178][emoji178][emoji178]Moge spokojnie gratulowac kochana [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]
Po okresie najlepiej. Ja mam krótki okres więc stosuje wcześniej, bo wcześniej też mam owu więc po okresie do owu.@HeraUnique powiedz mi,jeśli mój okres trwa 6 dni to z tymi plastrami z borowina trzeba poczekać do końca okresu? Bo z tego co pamiętam ty uzywalas od 5 do 10dc.