reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Mój maluch (2,5l) jest cudowny. Położyłam sie w salonie, on się bawi o dziwo grzecznie sam zabawkami i zazwyczaj jak klade się na kanapie to mi przynosi z łóżka swojego kordelke i podusie [emoji23] także leżę grzecznie i odpoczywam po całym dniu sprzątania itd zamknelam na 3 minuty oko a ten słodziak przyszedł i dał mi buziaka w czolo, przytulił się do głowy i po swojemu powiedział kocham [emoji7] a jeszcze przed chwilą doprowadzal mnie do szaleństwa hehe
Cudowna Mała Pociecha, tylko zacałować jaki jest kochany ❤❤

reklama
@Mecenasowa27 bardzo dobre podejście :D wszystko dzieje się po coś i tak miało być, a kolejny cykl będzie nasz i koniec kropka, idą święta, więc to też będzie szczęśliwy czas i szybko wszystko minie, będziemy się starać ponownie i się uda, nie ma innej opcji 😘
Ja wczoraj płakałam cały dzień, że nie ma szans, że się w ogóle uda, ale dzisiaj już lepiej, za tydzień okres i szybko minie, a po drugie to mój 1cs to nie mam chyba co wpadać w panikę i się aż tak martwić, cykle bezowulacyjne zdarzają się też i u zdrowych kobiet, więc jeszcze będzie cudownie u wszystkich nas 😊

@HeraUnique a dużo temperatura spadła? Z tego co widziałam na niektórych wykresach to temperatura spadała, ale kolejnego dnia znów rosła, więc nadzieja myślę, że jeszcze jest! 😘 Trzymam kciuki ❤
Gdybym tylko siebie nie znała, to pewnie bym pomyślała, że jest jeszcze szansa, ale za dużo objawów mówiących, że to jednak nie ten cykl🤷‍♀️
Screenshot_20201205_075410_org.iggymedia.periodtracker.jpg

Gdybym tylko siebie nie znała, to pewnie bym pomyślała, że jest jeszcze szansa, ale za dużo objawów mówiących, że to jednak nie ten cykl🤷‍♀️Zobacz załącznik 1210765
Rozumiem, kobieca intuicja raczej się nigdy nie myli, ale ja trzymam kciuki, aby tym razem zawiodła :D a nawet jeśli przyjdzie @ to też będzie cudownie ❤

@Mecenasowa27 bardzo dobre podejście :D wszystko dzieje się po coś i tak miało być, a kolejny cykl będzie nasz i koniec kropka, idą święta, więc to też będzie szczęśliwy czas i szybko wszystko minie, będziemy się starać ponownie i się uda, nie ma innej opcji [emoji8]
Ja wczoraj płakałam cały dzień, że nie ma szans, że się w ogóle uda, ale dzisiaj już lepiej, za tydzień okres i szybko minie, a po drugie to mój 1cs to nie mam chyba co wpadać w panikę i się aż tak martwić, cykle bezowulacyjne zdarzają się też i u zdrowych kobiet, więc jeszcze będzie cudownie u wszystkich nas [emoji4]

@HeraUnique a dużo temperatura spadła? Z tego co widziałam na niektórych wykresach to temperatura spadała, ale kolejnego dnia znów rosła, więc nadzieja myślę, że jeszcze jest! [emoji8] Trzymam kciuki [emoji173]
Oj kochana pierwszy cykl starań to na prawdę nie ma co się nakrecac i panikowac że się nie udało a starania to zawsze przyjemność a nie obowiązek, a.przynajmniej tak być powinno. Mnie cieszy zawsze w 1dc fakt że przed nami kolejne cudowne bliskie chwilę [emoji7]
Cudowna Mała Pociecha, tylko zacałować jaki jest kochany [emoji173][emoji173]
Chociaż często mnie ostatnio wyprowadza z równowagi i ma chyba jakiś bunt dwu latka to i tak codziennie mówię mu że dziękuję Bogu że chociaż go mam [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry