Cudowna Mała Pociecha, tylko zacałować jaki jest kochany ❤❤Mój maluch (2,5l) jest cudowny. Położyłam sie w salonie, on się bawi o dziwo grzecznie sam zabawkami i zazwyczaj jak klade się na kanapie to mi przynosi z łóżka swojego kordelke i podusie [emoji23] także leżę grzecznie i odpoczywam po całym dniu sprzątania itd zamknelam na 3 minuty oko a ten słodziak przyszedł i dał mi buziaka w czolo, przytulił się do głowy i po swojemu powiedział kocham [emoji7] a jeszcze przed chwilą doprowadzal mnie do szaleństwa hehe
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Gdybym tylko siebie nie znała, to pewnie bym pomyślała, że jest jeszcze szansa, ale za dużo objawów mówiących, że to jednak nie ten cykl@Mecenasowa27 bardzo dobre podejście wszystko dzieje się po coś i tak miało być, a kolejny cykl będzie nasz i koniec kropka, idą święta, więc to też będzie szczęśliwy czas i szybko wszystko minie, będziemy się starać ponownie i się uda, nie ma innej opcji
Ja wczoraj płakałam cały dzień, że nie ma szans, że się w ogóle uda, ale dzisiaj już lepiej, za tydzień okres i szybko minie, a po drugie to mój 1cs to nie mam chyba co wpadać w panikę i się aż tak martwić, cykle bezowulacyjne zdarzają się też i u zdrowych kobiet, więc jeszcze będzie cudownie u wszystkich nas
@HeraUnique a dużo temperatura spadła? Z tego co widziałam na niektórych wykresach to temperatura spadała, ale kolejnego dnia znów rosła, więc nadzieja myślę, że jeszcze jest! Trzymam kciuki ❤
Rozumiem, kobieca intuicja raczej się nigdy nie myli, ale ja trzymam kciuki, aby tym razem zawiodła a nawet jeśli przyjdzie @ to też będzie cudownie ❤Gdybym tylko siebie nie znała, to pewnie bym pomyślała, że jest jeszcze szansa, ale za dużo objawów mówiących, że to jednak nie ten cyklZobacz załącznik 1210765
Mecenasowa27
Oj kochana pierwszy cykl starań to na prawdę nie ma co się nakrecac i panikowac że się nie udało a starania to zawsze przyjemność a nie obowiązek, a.przynajmniej tak być powinno. Mnie cieszy zawsze w 1dc fakt że przed nami kolejne cudowne bliskie chwilę [emoji7]@Mecenasowa27 bardzo dobre podejście wszystko dzieje się po coś i tak miało być, a kolejny cykl będzie nasz i koniec kropka, idą święta, więc to też będzie szczęśliwy czas i szybko wszystko minie, będziemy się starać ponownie i się uda, nie ma innej opcji [emoji8]
Ja wczoraj płakałam cały dzień, że nie ma szans, że się w ogóle uda, ale dzisiaj już lepiej, za tydzień okres i szybko minie, a po drugie to mój 1cs to nie mam chyba co wpadać w panikę i się aż tak martwić, cykle bezowulacyjne zdarzają się też i u zdrowych kobiet, więc jeszcze będzie cudownie u wszystkich nas [emoji4]
@HeraUnique a dużo temperatura spadła? Z tego co widziałam na niektórych wykresach to temperatura spadała, ale kolejnego dnia znów rosła, więc nadzieja myślę, że jeszcze jest! [emoji8] Trzymam kciuki [emoji173]
Chociaż często mnie ostatnio wyprowadza z równowagi i ma chyba jakiś bunt dwu latka to i tak codziennie mówię mu że dziękuję Bogu że chociaż go mam [emoji173][emoji173][emoji173]Cudowna Mała Pociecha, tylko zacałować jaki jest kochany [emoji173][emoji173]
Mecenasowa27
A.co taka cisza w seksach ostatnio ? [emoji23]wcześniej to nie źle tam szaleliscie [emoji39][emoji1787]
Gdybym tylko siebie nie znała, to pewnie bym pomyślała, że jest jeszcze szansa, ale za dużo objawów mówiących, że to jednak nie ten cykl[emoji2368]Zobacz załącznik 1210765
HeraUnique
Nie mam zaznaczonych jakoś skrupulatnie notuje seksy przed owu, żeby wiedzieć kiedy ewentualnie mogło dojść do zapłodnienia a później już temp tylko, czasami śluzA.co taka cisza w seksach ostatnio ? [emoji23]wcześniej to nie źle tam szaleliscie [emoji39][emoji1787]
Co to za apka, że po polsku?[emoji7]
Gdybym tylko siebie nie znała, to pewnie bym pomyślała, że jest jeszcze szansa, ale za dużo objawów mówiących, że to jednak nie ten cykl[emoji2368]Zobacz załącznik 1210765
HeraUnique
FloCo to za apka, że po polsku?[emoji7]
Dzięki [emoji3590]
Pobrałam, ale muszę się z nią zaprzyjaźnić bo ustawiłam cykle 34 dni, a i tak wmawia mi że w tym msc będę miała 30 dni [emoji1787] i owulacje wyznaczyła na dziś [emoji33]
Pobrałam, ale muszę się z nią zaprzyjaźnić bo ustawiłam cykle 34 dni, a i tak wmawia mi że w tym msc będę miała 30 dni [emoji1787] i owulacje wyznaczyła na dziś [emoji33]
Flo[emoji854]
reklama
HeraUnique
Hehe no ja ją bardzo lubię życzę krótkiej przyjaźniDzięki [emoji3590]