E
Em82
Gość
No a Twoje 2 kreseczki to co? Nie wymigasz sie[emoji13] czekam na nie![emoji847]Jeszcze cały grudzień przed nami[emoji854] na pewno dacie masę 2 kreseczek [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No a Twoje 2 kreseczki to co? Nie wymigasz sie[emoji13] czekam na nie![emoji847]Jeszcze cały grudzień przed nami[emoji854] na pewno dacie masę 2 kreseczek [emoji3590]
Po okresie najlepiej. Ja mam krótki okres więc stosuje wcześniej, bo wcześniej też mam owu [emoji2368] więc po okresie do owu.
Przeciwskazania
"Wśród osób, które nie powinny poddawać się zabiegom borowinowym, takim jak np. stosowanie tamponów borowinowych, występują m.in. chorzy na nadczynność tarczycy, choroby nowotworowe, żylaki, niewydolność krążeniową, chorobę wieńcową i z wadami serca, a także pacjenci w stanach osłabienia, z gorączką, urazami kości i stawów w początkowym stadium uszkodzeń, panie będące w ciąży oraz z krwawieniami z narządów rodnych. Do tej grupy należy także zaliczyć dzieci oraz chorych z nieunormowanym ciśnieniem tętniczym krwi, będących świeżo po zawale serca, a także z zaawansowaną miażdżycą oraz niewydolnością oddechową."
Czytałam gdzieś jeszcze, że endometrioza wyklucza stosowanie borowiny [emoji2368]
Borowina nie ucieknie złóż jeszcze nie wyczerpali ważne żeby być pewnym, że można ją stosowaćKurczę to nie wiem czy w tym cyklu nie odpuścić borowiny bo nie wiem co z moją tarczyca
Moje pewnie po nowym roku mam już typowe objawy na okres, tj: ból piersi, wszystko mnie denerwuje, pakuję w siebie wszystko co napotkam w drodze do lodówki, i dziś spadła mi temp także nie wywinę się w tym cykluNo a Twoje 2 kreseczki to co? Nie wymigasz sie[emoji13] czekam na nie![emoji847]
Dziewczyny z forum mi wykupią i nie będzie jak się wszytskie rzuca po twoich II kreseczkach [emoji16]Borowina nie ucieknie [emoji6] złóż jeszcze nie wyczerpali [emoji16] ważne żeby być pewnym, że można ją stosować [emoji854]
Hehe to spokojnie w tym cyklu 2 kreseczek nie będzie więc i zapasy zostanąDziewczyny z forum mi wykupią i nie będzie jak się wszytskie rzuca po twoich II kreseczkach [emoji16]
O nie. Nawet tak nie pisz[emoji45]Moje pewnie po nowym roku [emoji6] mam już typowe objawy na okres, tj: ból piersi, wszystko mnie denerwuje, pakuję w siebie wszystko co napotkam w drodze do lodówki, i dziś spadła mi temp [emoji6] także nie wywinę się w tym cyklu [emoji6]
Moje pewnie po nowym roku [emoji6] mam już typowe objawy na okres, tj: ból piersi, wszystko mnie denerwuje, pakuję w siebie wszystko co napotkam w drodze do lodówki, i dziś spadła mi temp [emoji6] także nie wywinę się w tym cyklu [emoji6]