reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Kurczę to nie wiem czy w tym cyklu nie odpuścić borowiny bo nie wiem co z moją tarczyca :(
Po okresie najlepiej. Ja mam krótki okres więc stosuje wcześniej, bo wcześniej też mam owu [emoji2368] więc po okresie do owu.
Przeciwskazania
"Wśród osób, które nie powinny poddawać się zabiegom borowinowym, takim jak np. stosowanie tamponów borowinowych, występują m.in. chorzy na nadczynność tarczycy, choroby nowotworowe, żylaki, niewydolność krążeniową, chorobę wieńcową i z wadami serca, a także pacjenci w stanach osłabienia, z gorączką, urazami kości i stawów w początkowym stadium uszkodzeń, panie będące w ciąży oraz z krwawieniami z narządów rodnych. Do tej grupy należy także zaliczyć dzieci oraz chorych z nieunormowanym ciśnieniem tętniczym krwi, będących świeżo po zawale serca, a także z zaawansowaną miażdżycą oraz niewydolnością oddechową."
Czytałam gdzieś jeszcze, że endometrioza wyklucza stosowanie borowiny [emoji2368]

To mnie też ostatnio wszystko denerwuje i mam mega apetyt zwłaszcza na słodkie. wlasnie niedawno wladowalam w siebie cała mała czekoladę oreo [emoji23] Piersi jakoś od dwóch dni coraz mniej bolą, dziś już prawie wcale,nawet o dziwo brzuch spoko bo leciutko zaczyna pobolewac.
Moje pewnie po nowym roku [emoji6] mam już typowe objawy na okres, tj: ból piersi, wszystko mnie denerwuje, pakuję w siebie wszystko co napotkam w drodze do lodówki, i dziś spadła mi temp [emoji6] także nie wywinę się w tym cyklu [emoji6]

Mój maluch (2,5l) jest cudowny. Położyłam sie w salonie, on się bawi o dziwo grzecznie sam zabawkami i zazwyczaj jak klade się na kanapie to mi przynosi z łóżka swojego kordelke i podusie [emoji23] także leżę grzecznie i odpoczywam po całym dniu sprzątania itd zamknelam na 3 minuty oko a ten słodziak przyszedł i dał mi buziaka w czolo, przytulił się do głowy i po swojemu powiedział kocham [emoji7] a jeszcze przed chwilą doprowadzal mnie do szaleństwa hehe

reklama
@Mecenasowa27 bardzo dobre podejście :D wszystko dzieje się po coś i tak miało być, a kolejny cykl będzie nasz i koniec kropka, idą święta, więc to też będzie szczęśliwy czas i szybko wszystko minie, będziemy się starać ponownie i się uda, nie ma innej opcji 😘
Ja wczoraj płakałam cały dzień, że nie ma szans, że się w ogóle uda, ale dzisiaj już lepiej, za tydzień okres i szybko minie, a po drugie to mój 1cs to nie mam chyba co wpadać w panikę i się aż tak martwić, cykle bezowulacyjne zdarzają się też i u zdrowych kobiet, więc jeszcze będzie cudownie u wszystkich nas 😊

@HeraUnique a dużo temperatura spadła? Z tego co widziałam na niektórych wykresach to temperatura spadała, ale kolejnego dnia znów rosła, więc nadzieja myślę, że jeszcze jest! 😘 Trzymam kciuki ❤

Do góry