reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Czy zauwazylyscie że podczas brania wiesiołka przesunęła się wam owulacja? To jest mój pierwszy cykl z wiesiolkiem i juz wiem że owulacja będzie później albo nie będzie jej wcale [emoji25]
Ja w pierwszym cyklu z wiesiolkiem miałam owu w 27dc zamiast 15-17dc. Kolejny cykl już normalnie.

reklama
Niestety ale u mnie biel na teście [emoji22] trochę smutno ale zajmę trochę głowę w pracy. @ nie ma nadal więc iskierka nadziei jest ale już bardzo mała.
@krasula5 trzymam mocno kciuki niech tobie się poszczęści [emoji5]

Kibicuje Wam z całego serducha żeby zaczęły się sypać te II kreseczki [emoji11]

Niestety ale u mnie biel na teście [emoji22] trochę smutno ale zajmę trochę głowę w pracy. @ nie ma nadal więc iskierka nadziei jest ale już bardzo mała.
@krasula5 trzymam mocno kciuki niech tobie się poszczęści [emoji5]

Kibicuje Wam z całego serducha żeby zaczęły się sypać te II kreseczki [emoji11]
Oo bardzo mi przykro..😢. Tule... 😘Ale póki nie ma @ jest nadzieja kochana. 😉 😘

Hej hej wszystkim, miłego dnia 😉

Miłego dnia dziewczyny w ten sobotni dzień [emoji8]
U mnie dziś 11 dpo, ale już.wiem że nie mam co liczyć na 2 kreseczki [emoji849]
Od wczoraj strasznie mi " jeździ " w brzuchu , A to już u mnie objaw @ . No i czasami boli brzuch jak na @ . Więc lada moment ja przywitam. Jedynie w tym cyklu wyjątkowo mam dużo śluzu takiego mlecznego [emoji23]
Moni muszę wam się pochwalić bo sama jestem z siebie dumna, że mimo iż mam 11 dpo nie zrobiłam jeszcze testu [emoji23] A to u mnie sukces [emoji2356][emoji28]

Dzieki za wyjasnienie, duzo przydatnych informacji! :) nie bede teraz brac na wlasna reke, jak cos to w nastepnym cyklu pod okiem lekarza

Warto to przegadać. Mi się wydaje, jeśli nie masz niedoborów, wielu poronień za sobą lub innych wskazań to nie będzie potrzeby jej stosowania. Niektóre dziewczyny maja skutki uboczne po jej stosowaniu, poza tym w zależności jak będzie zalecone dawkowanie trzeba pamiętać ze to co się nie wchłonie będzie musiało wyjść, wiec jest to np. dla mnie niekomfortowe w ciągu dnia, ale zdecydowanie mniej niż plamienia ponad tydzień przed @. Jakbym nie musiała to wolałabym jej nie brać [emoji16] już tyle łykam i jeszcze musze sobie coś wkładać [emoji2356][emoji23]

reklama
Ta szczoteczka widać że bardziej konkretna [emoji4] pamiętasz gdzie kupiłaś?U mnie normalnie, a castagnusa bierzesz?

Jeszcze nie kupiłam [emoji16] ale w tym filmiku się o niej dowiedziałam, nie wiem czy Swanicoco jeszcze sprzedaje w PL
ale podobne są np. w TheBodyShop, Kontigo, Smyku, Douglasie lub na Allegro, obecnie w promocji [emoji16] Link do: Girls best friend Pielęgnacja Szczoteczka do mycia twarzy Szczoteczka do twarzy - w sklepie online | DOUGLAS

Jak wpiszesz w Google Swanicoco szczotka do twarzy, to wyjdą Ci podobne wyniki do tej pierwotnej szczotki [emoji6]

Do góry