reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Miłego dnia dziewczyny w ten sobotni dzień [emoji8]
U mnie dziś 11 dpo, ale już.wiem że nie mam co liczyć na 2 kreseczki [emoji849]
Od wczoraj strasznie mi " jeździ " w brzuchu , A to już u mnie objaw @ . No i czasami boli brzuch jak na @ . Więc lada moment ja przywitam. Jedynie w tym cyklu wyjątkowo mam dużo śluzu takiego mlecznego [emoji23]
Moni muszę wam się pochwalić bo sama jestem z siebie dumna, że mimo iż mam 11 dpo nie zrobiłam jeszcze testu [emoji23] A to u mnie sukces [emoji2356][emoji28]

Może jeszcze miło się zaskoczysz [emoji3526]

U mnie też niestety nic.. Czekamy na tą [emoji1664][emoji1664][emoji1664]

Dopoki nie masz @ to wszystko mozliwe. Ktory masz dzien cyklu i na jak dlugoe ? U mnie na bank nic juz bo z rana rozowe plamienie dwa dni przed @ wiec do poniedzialku sie rozkreci.

W grudniu odpuszczam tzn, nie bede sie skupiala na testach ni nic. Mam nadzieje ze pojedziemy do Polski , porobie badania, 23.12 mam wizyte u mojego gina to akurat wypada okolo owulacji to mi powie co i jak tam.
Troche mi smutno ale tak mialo byc .

Dopoki nie masz @ to wszystko mozliwe. Ktory masz dzien cyklu i na jak dlugoe ? U mnie na bank nic juz bo z rana rozowe plamienie dwa dni przed @ wiec do poniedzialku sie rozkreci.

W grudniu odpuszczam tzn, nie bede sie skupiala na testach ni nic. Mam nadzieje ze pojedziemy do Polski , porobie badania, 23.12 mam wizyte u mojego gina to akurat wypada okolo owulacji to mi powie co i jak tam.
Troche mi smutno ale tak mialo byc .

Na każda z Nas przyjdzie czas!

Oj w takie cuda to ja nie wierzę niestety [emoji28] w oby dwóch ciążach strasznie bolały mnie piersi i brzuch jak na @ . A teraz zupełnie nic oprócz sporadycznych boli jak na @ .Więc za 3-4 dni powinna przyjść wredota [emoji28] więc nawet testu nie kupuje szkoda kasy ma biel [emoji28]
Może jeszcze miło się zaskoczysz [emoji3526]

reklama
Jest jeszcze nadzieja! Czekamy [emoji847] Trzymam mocno kciuki by się pojawiły dwie kreseczki![emoji173][emoji873]
Niestety ale u mnie biel na teście [emoji22] trochę smutno ale zajmę trochę głowę w pracy. @ nie ma nadal więc iskierka nadziei jest ale już bardzo mała.
@krasula5 trzymam mocno kciuki niech tobie się poszczęści [emoji5]

Kibicuje Wam z całego serducha żeby zaczęły się sypać te II kreseczki [emoji11]

Do góry