reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Dzieki za wyjasnienie, duzo przydatnych informacji! :) nie bede teraz brac na wlasna reke, jak cos to w nastepnym cyklu pod okiem lekarza
Krwawienie z odstawienia [emoji15] co za brednie, to normalny okres. Ja biorę luteinę na plamienia po owu. To progesteron, prawdopodobnie za bardzo mi spada i dlatego plamie. Luteina utrzymuje jego odpowiedni poziom w fazie lutealnej, a po odstawieniu poziom zupelnie naturalnie spada i przychodzi @, tak jak w normalnym, niezaburzonym cyklu. Czasem jeśli faza lutealna jest za krótka w ten sposób się ja wydłuża, aby był czas na ewentualne zagnieżdżenie na przykład. Jak jest za długa to można ja w ten sposób skrócić. Czy zwiększa szanse zajścia w ciąże? Nie sadze, luteinę bierze się już po owulacji, wiec jeśli do zapłodnienia doszło to doszło, ona jedynie może pomoc w utrzymaniu tej ciąży, zagnieżdżeniu, poprzez utrzymanie odpowiedniego poziomu proga. Ale dawkowanie już warto omówić z lekarzem, ja mam jakieś końskie dawki [emoji23] ale grunt, ze działa [emoji6]

Ta szczoteczka widać że bardziej konkretna [emoji4] pamiętasz gdzie kupiłaś?
Znalazłam [emoji16] Zobacz załącznik 1210413

Ja się szczotkować twarzy boje, bo mam nadwrażliwa szczególnie o tej porze roku [emoji17]
Czy zauwazylyscie że podczas brania wiesiołka przesunęła się wam owulacja? To jest mój pierwszy cykl z wiesiolkiem i juz wiem że owulacja będzie później albo nie będzie jej wcale [emoji25]
U mnie normalnie, a castagnusa bierzesz?

Czy zauwazylyscie że podczas brania wiesiołka przesunęła się wam owulacja? To jest mój pierwszy cykl z wiesiolkiem i juz wiem że owulacja będzie później albo nie będzie jej wcale
emoji25.png
Chyba Wiesiołek nie ma na to wpływu 🤔 ja mam owulacje tak jak zwykle, łykam tylko na wieczór dwie kapsułki.

reklama
Do góry