reklama
Skoro już tak pisałyśmy o tych pizamach to może znacie jakieś strony z dobrymi jakościowo i seksownymi pizamkami?[emoji848] może bym sobie (i mężowi) sprawiła taki prezent na święta [emoji48]
Mi się gruba nicią szyte podobaja
bishcopcik
Zaciekawiona BB
Ja nie wytrzymałam i robiłam we wtorek chyba. Był negatywny, ale mam nadzieje że po prostu za wcześnie [emoji5] Nie idź moją drogą [emoji1]Trzymam kciuki za [emoji3498] [emoji16][emoji16][emoji16]
Mnie strasznie kusi na testowanie ale muszę wytrzymać chociaż do poniedziałku wtedy będzie 28dc [emoji846]
coca
Fanka BB :)
Skoro już tak pisałyśmy o tych pizamach to może znacie jakieś strony z dobrymi jakościowo i seksownymi pizamkami?[emoji848] może bym sobie (i mężowi) sprawiła taki prezent na święta [emoji48]
Słyszałam dużo dobrego o gruba nicią szyte [emoji39] ale sama nic jeszcze nie mam
Gondzi_a
Właśnie dlatego nie chce robić zbyt wcześnie, żeby bieli nie zobaczyć. Póki jeszcze nie wiem jestem mega podekscytowana i pełna nadzieiJa nie wytrzymałam i robiłam we wtorek chyba. Był negatywny, ale mam nadzieje że po prostu za wcześnie [emoji5] Nie idź moją drogą [emoji1]
bishcopcik
Zaciekawiona BB
Oby tak dalej [emoji5]Właśnie dlatego nie chce robić zbyt wcześnie, żeby bieli nie zobaczyć. Póki jeszcze nie wiem jestem mega podekscytowana i pełna nadziei [emoji3059]
Słyszałam dużo dobrego o gruba nicią szyte [emoji39] ale sama nic jeszcze nie mam
Ja tak samo nigdy mi nie jest po drodze ale jakby miała coś sobie kupić to stamtąd
Gondzi_a
Na igraszki z mężem polecam przejrzeć promees.plSkoro już tak pisałyśmy o tych pizamach to może znacie jakieś strony z dobrymi jakościowo i seksownymi pizamkami?może bym sobie (i mężowi) sprawiła taki prezent na święta
Kinga_26
Miałam się skusić więc może rzeczywiście jakiś prezent sobie tam zrobię na świętaNa igraszki z mężem polecam przejrzeć promees.pl
Ja osobiście polecam intimmisimi. Mam jedną halkę od nich prawie dwa lata i nic się nie dzieje. Bardzo wygodna, i mimo, że prześwitująca a ja mam trochę brzuszka to kompletnie tego nie widać więc polecam
Załączniki
reklama