reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Skoro już tak pisałyśmy o tych pizamach to może znacie jakieś strony z dobrymi jakościowo i seksownymi pizamkami?[emoji848] może bym sobie (i mężowi) sprawiła taki prezent na święta [emoji48]

Słyszałam dużo dobrego o gruba nicią szyte [emoji39] ale sama nic jeszcze nie mam

Skoro już tak pisałyśmy o tych pizamach to może znacie jakieś strony z dobrymi jakościowo i seksownymi pizamkami?
emoji848.png
może bym sobie (i mężowi) sprawiła taki prezent na święta
emoji48.png
Na igraszki z mężem polecam przejrzeć promees.pl

Na igraszki z mężem polecam przejrzeć promees.pl
Miałam się skusić więc może rzeczywiście jakiś prezent sobie tam zrobię na święta 😁

Ja osobiście polecam intimmisimi. Mam jedną halkę od nich prawie dwa lata i nic się nie dzieje. Bardzo wygodna, i mimo, że prześwitująca a ja mam trochę brzuszka to kompletnie tego nie widać więc polecam 😉

Załączniki

• Screenshot_20201204_212027_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201204_212027_com.android.chrome.jpg
    306 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Czy zauwazylyscie że podczas brania wiesiołka przesunęła się wam owulacja? To jest mój pierwszy cykl z wiesiolkiem i juz wiem że owulacja będzie później albo nie będzie jej wcale [emoji25]

Do góry