E
Em82
Gość
Skoro już tak pisałyśmy o tych pizamach to może znacie jakieś strony z dobrymi jakościowo i seksownymi pizamkami?[emoji848] może bym sobie (i mężowi) sprawiła taki prezent na święta [emoji48]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciukiChyba jutro sikne
Chodź myślę że jak dziś nie przyszła opóźni się przez moje przeziębienie tak mi chodzi to po głowie...
Ja również szczotkuje ciało i sobie chwaleFajne te szczotki do ciała chyba sobie zakupie bo już myślę o tym od jakiegoś czasu A do twarzy używam szczoteczki sonicznej Beautifly b-fresh. Mam tłustą cerę i ta szczotka mega poprawiła jej stan .
Co do spania to nie mogłabym spać nago. Zamarzła bym chyba lubię jak jest mi cieplutko . Śpię w koszulach zazwyczaj
Jutro 30dc. Lecz moje cykle w tym roku się totalnie rozjechały. Poprzedni trwał 29dcKtóry masz dc?
I ja jutro przed pracą testuje. Jutro będzie 35dc i @ wg apki. Oby przetrwać noc [emoji5]
Oby w nocy nic nie przyszło jak i u mnie i u CiebieI ja jutro przed pracą testuje. Jutro będzie 35dc i @ wg apki. Oby przetrwać noc [emoji5]
Jutro 30dc. Lecz moje cykle w tym roku się totalnie rozjechały. Poprzedni trwał 29dc
Trzymam kciuki zaI ja jutro przed pracą testuje. Jutro będzie 35dc i @ wg apki. Oby przetrwać noc [emoji5]
Mam dobre przeczucia [emoji5]Oby w nocy nic nie przyszło jak i u mnie i u Ciebie [emoji1696][emoji120]