reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Polecam bardzo, jak ktoś nie jest zbyt przeciwny, zabawki i gry i ciuszki dla urozmaicenia [emoji849] inny wymiar zbliżeń [emoji16]
Dokładnie, my też mamy jakieś zabawki, ciszuki też ale rzadko używam bo mi się nie chce przebierać ale za to kupilam ostatnio seksowne koszulki do spania, bo zawsze spałam w zwykłej szerokiej podkoszulce. Mąż był zachwycony [emoji16]
Zobaczę kiedy owu będzie. Może jeszcze w sylwestra zdążę [emoji23]
Myślałam że trzymasz nas w niepewności i nie chcesz się ujawniać kiedy będziesz testowac [emoji23]

reklama
W tym cyklu mam takie samo podejście jak Ty. Cieszę się, że będzie to okres świąteczny bo wszystko dużo szybciej zleci i nie będzie kiedy o tym wszystkim myśleć. Może akurat owu się przesunie i się uda, nigdy nie wiadomo 😁 ja w tym cyklu dokupiłam mężowi tylko tego fertilmana na ten miesiąc bo dopiero od jakiś dwóch miesiący bierze on witaminy więc w nagrodę dostanie jedną niebieską tabletkę 😅 mam nadzieję, że dziewczyny do świąt będą nas zasypywać dwoma kreskami 😀

Fertiman co to jest ? No zobaczymy w sylwestra co będzie hehe 🤣

Dokładnie, my też mamy jakieś zabawki, ciszuki też ale rzadko używam bo mi się nie chce przebierać ale za to kupilam ostatnio seksowne koszulki do spania, bo zawsze spałam w zwykłej szerokiej podkoszulce. Mąż był zachwycony [emoji16]Myślałam że trzymasz nas w niepewności i nie chcesz się ujawniać kiedy będziesz testowac [emoji23]
O matko, ja też mam taką koszulkę i mąż nazywa mnie Grażynką 😂 jakiś czas temu postanowiłam się pozbyć wszelkich brzydkich piżam i zostawiłam sobie tylko spodnie w renifery bo ciężko było mi się z nimi rozstać i mąż też był zachwycony 😅 przyznawać się, która lubi się zamienić czasem w Grażynkę? 😁

O matko, ja też mam taką koszulkę i mąż nazywa mnie Grażynką 😂 jakiś czas temu postanowiłam się pozbyć wszelkich brzydkich piżam i zostawiłam sobie tylko spodnie w renifery bo ciężko było mi się z nimi rozstać i mąż też był zachwycony 😅 przyznawać się, która lubi się zamienić czasem w Grażynkę? 😁
Ja śpię nago 😂 więc mój M nie chce żeby kupiła sobie piżamke 😂 czasami śpię w jego koszulce jak gości mamy 😉

FertilMan to suple dla mężczyzn 🙃 na poprawę nasienia 😉
Faceci powinni przyjmować cynk i selen bo są kluczowe przy staraniu 😉 mój od dzisiaj będzie przyjmować tego zwykłego fertilman i patrze, że dawka selenu to 50 (91%) dziennego zapotrzebowania a do tej pory brał selen z firmy swanson 200 (364%) dziennego zapotrzebowania. Chyba selenu ma już aż nad to 😅 Ostatnio gdzieś czytałam, że powinniśmy przyjmować 30 mg cynku, a najczęściej jest 10 góra 15 mg. I tak myślę jak to jest z tymi witaminami, jak fertilman plus ma zalecane 4 tabletki dziennie 🤔

O matko, ja też mam taką koszulkę i mąż nazywa mnie Grażynką [emoji23] jakiś czas temu postanowiłam się pozbyć wszelkich brzydkich piżam i zostawiłam sobie tylko spodnie w renifery bo ciężko było mi się z nimi rozstać i mąż też był zachwycony [emoji28] przyznawać się, która lubi się zamienić czasem w Grażynkę? [emoji16]
Ja seksowne pizamki kupilam w lato więc od tamtej pory garażynka jestem tylko podczas okresu [emoji23] mam na te dni swoją ulubioną pizmake [emoji23]
Kiedyś też mi się zdarzało spać nago jak małego nie było, ale od czasu jak się syn pojawił to nie śpię nago bo zdarza się że budzi się w nocy i przychodzi do nas a mnie to by krepowalo. Jedynie jak jestem świeżo po depilacji to lubię spać bez majtek ale to tylko jedna noc bo już na kolejną czuje włoski i mnie drapie więc muszę mieć majtki. Majtki też mam "babcine"( jak to mój mąż mówi)takie specjalne do pracy i bardziej seksowne do chodzenia po domu itd [emoji23]

Faceci powinni przyjmować cynk i selen bo są kluczowe przy staraniu 😉 mój od dzisiaj będzie przyjmować tego zwykłego fertilman i patrze, że dawka selenu to 50 (91%) dziennego zapotrzebowania a do tej pory brał selen z firmy swanson 200 (364%) dziennego zapotrzebowania. Chyba selenu ma już aż nad to 😅 Ostatnio gdzieś czytałam, że powinniśmy przyjmować 30 mg cynku, a najczęściej jest 10 góra 15 mg. I tak myślę jak to jest z tymi witaminami, jak fertilman plus ma zalecane 4 tabletki dziennie 🤔
Bo 4 tabletki dostarczą taka ilość witamin itd, że poprawi się jakość nasienia. One już są wielkie, więc gdyby mieli wszystko do jednej walnąć to byłaby chyba wielkości mandarynki 😅😂😉 Mój bierze ten plus, I nie narzekamy 😁 zobaczymy jak tam z zapłodnieniem 😉

reklama
Bo 4 tabletki dostarczą taka ilość witamin itd, że poprawi się jakość nasienia. One już są wielkie, więc gdyby mieli wszystko do jednej walnąć to byłaby chyba wielkości mandarynki 😅😂😉 Mój bierze ten plus, I nie narzekamy 😁 zobaczymy jak tam z zapłodnieniem 😉
Najważniejsze żeby działało, a że podobno działa i się poprawia to trzeba czekać na efekty 😁 jestem ciekawa miny mojego jak zobaczy wieczorem wielkość tej tabletki 😂 jak wszystko będzie okej to w styczniu mu kupię tego plus ☺️ szkoda, że faceci nie mają jak my i nie robią chętnie tak tych badań żeby porównać 😉

Do góry