reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Polecam bardzo, jak ktoś nie jest zbyt przeciwny, zabawki i gry i ciuszki dla urozmaicenia [emoji849] inny wymiar zbliżeń [emoji16]
Dokładnie, my też mamy jakieś zabawki, ciszuki też ale rzadko używam bo mi się nie chce przebierać ale za to kupilam ostatnio seksowne koszulki do spania, bo zawsze spałam w zwykłej szerokiej podkoszulce. Mąż był zachwycony [emoji16]
Zobaczę kiedy owu będzie. Może jeszcze w sylwestra zdążę [emoji23]
Myślałam że trzymasz nas w niepewności i nie chcesz się ujawniać kiedy będziesz testowac [emoji23]

reklama
W tym cyklu mam takie samo podejście jak Ty. Cieszę się, że będzie to okres świąteczny bo wszystko dużo szybciej zleci i nie będzie kiedy o tym wszystkim myśleć. Może akurat owu się przesunie i się uda, nigdy nie wiadomo 😁 ja w tym cyklu dokupiłam mężowi tylko tego fertilmana na ten miesiąc bo dopiero od jakiś dwóch miesiący bierze on witaminy więc w nagrodę dostanie jedną niebieską tabletkę 😅 mam nadzieję, że dziewczyny do świąt będą nas zasypywać dwoma kreskami 😀

Fertiman co to jest ? No zobaczymy w sylwestra co będzie hehe 🤣

Dokładnie, my też mamy jakieś zabawki, ciszuki też ale rzadko używam bo mi się nie chce przebierać ale za to kupilam ostatnio seksowne koszulki do spania, bo zawsze spałam w zwykłej szerokiej podkoszulce. Mąż był zachwycony [emoji16]Myślałam że trzymasz nas w niepewności i nie chcesz się ujawniać kiedy będziesz testowac [emoji23]
O matko, ja też mam taką koszulkę i mąż nazywa mnie Grażynką 😂 jakiś czas temu postanowiłam się pozbyć wszelkich brzydkich piżam i zostawiłam sobie tylko spodnie w renifery bo ciężko było mi się z nimi rozstać i mąż też był zachwycony 😅 przyznawać się, która lubi się zamienić czasem w Grażynkę? 😁

O matko, ja też mam taką koszulkę i mąż nazywa mnie Grażynką 😂 jakiś czas temu postanowiłam się pozbyć wszelkich brzydkich piżam i zostawiłam sobie tylko spodnie w renifery bo ciężko było mi się z nimi rozstać i mąż też był zachwycony 😅 przyznawać się, która lubi się zamienić czasem w Grażynkę? 😁
Ja śpię nago 😂 więc mój M nie chce żeby kupiła sobie piżamke 😂 czasami śpię w jego koszulce jak gości mamy 😉

FertilMan to suple dla mężczyzn 🙃 na poprawę nasienia 😉
Faceci powinni przyjmować cynk i selen bo są kluczowe przy staraniu 😉 mój od dzisiaj będzie przyjmować tego zwykłego fertilman i patrze, że dawka selenu to 50 (91%) dziennego zapotrzebowania a do tej pory brał selen z firmy swanson 200 (364%) dziennego zapotrzebowania. Chyba selenu ma już aż nad to 😅 Ostatnio gdzieś czytałam, że powinniśmy przyjmować 30 mg cynku, a najczęściej jest 10 góra 15 mg. I tak myślę jak to jest z tymi witaminami, jak fertilman plus ma zalecane 4 tabletki dziennie 🤔

O matko, ja też mam taką koszulkę i mąż nazywa mnie Grażynką [emoji23] jakiś czas temu postanowiłam się pozbyć wszelkich brzydkich piżam i zostawiłam sobie tylko spodnie w renifery bo ciężko było mi się z nimi rozstać i mąż też był zachwycony [emoji28] przyznawać się, która lubi się zamienić czasem w Grażynkę? [emoji16]
Ja seksowne pizamki kupilam w lato więc od tamtej pory garażynka jestem tylko podczas okresu [emoji23] mam na te dni swoją ulubioną pizmake [emoji23]
Kiedyś też mi się zdarzało spać nago jak małego nie było, ale od czasu jak się syn pojawił to nie śpię nago bo zdarza się że budzi się w nocy i przychodzi do nas a mnie to by krepowalo. Jedynie jak jestem świeżo po depilacji to lubię spać bez majtek ale to tylko jedna noc bo już na kolejną czuje włoski i mnie drapie więc muszę mieć majtki. Majtki też mam "babcine"( jak to mój mąż mówi)takie specjalne do pracy i bardziej seksowne do chodzenia po domu itd [emoji23]

Faceci powinni przyjmować cynk i selen bo są kluczowe przy staraniu 😉 mój od dzisiaj będzie przyjmować tego zwykłego fertilman i patrze, że dawka selenu to 50 (91%) dziennego zapotrzebowania a do tej pory brał selen z firmy swanson 200 (364%) dziennego zapotrzebowania. Chyba selenu ma już aż nad to 😅 Ostatnio gdzieś czytałam, że powinniśmy przyjmować 30 mg cynku, a najczęściej jest 10 góra 15 mg. I tak myślę jak to jest z tymi witaminami, jak fertilman plus ma zalecane 4 tabletki dziennie 🤔
Bo 4 tabletki dostarczą taka ilość witamin itd, że poprawi się jakość nasienia. One już są wielkie, więc gdyby mieli wszystko do jednej walnąć to byłaby chyba wielkości mandarynki 😅😂😉 Mój bierze ten plus, I nie narzekamy 😁 zobaczymy jak tam z zapłodnieniem 😉

reklama
Bo 4 tabletki dostarczą taka ilość witamin itd, że poprawi się jakość nasienia. One już są wielkie, więc gdyby mieli wszystko do jednej walnąć to byłaby chyba wielkości mandarynki 😅😂😉 Mój bierze ten plus, I nie narzekamy 😁 zobaczymy jak tam z zapłodnieniem 😉
Najważniejsze żeby działało, a że podobno działa i się poprawia to trzeba czekać na efekty 😁 jestem ciekawa miny mojego jak zobaczy wieczorem wielkość tej tabletki 😂 jak wszystko będzie okej to w styczniu mu kupię tego plus ☺️ szkoda, że faceci nie mają jak my i nie robią chętnie tak tych badań żeby porównać 😉

Do góry