reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Dziewczyny przez weekend będzie mnie trochę bardziej mniej... Wyjeżdżamy dziś odpocząć i naładować baterie.. Więc szybciej czas mi do wtorku minie..
Ale będę trzymała kciuki za testujące w weekend i uzupełnię tabelkę w poniedziałek..

Na pewno, tylko trzeba w to wierzyć ❤❤
Masakrę mam, co się gdzieś lekko zachacze o coś ostrego zaraz mi krew leci. Ręce mam tak suche.. Dawno tak nie miałam.. Ręce mam pocharatane..
O witaj w klubie, ja też tak mam. Przeważnie w sezonie zimowym mam tak suche dłonie aż mi pęka skóra, drobne ranki są. Teraz też już zauważyłam że znów się zaczyna. Wtedy tylko krem do rąk pomaga. Trzeba nawilżyć dłonie.

Dziewczyny przez weekend będzie mnie trochę bardziej mniej... Wyjeżdżamy dziś odpocząć i naładować baterie.. Więc szybciej czas mi do wtorku minie..
Ale będę trzymała kciuki za testujące w weekend i uzupełnię tabelkę w poniedziałek..

Odpocznij sobie, super ze masz mozliwosc. A dzis mam niby wolny dzien, ale maly szybciej dzis z przedszkola bo maja Sinterklass( odpowiednik naszych Mikołajek) i o 10.30 musze go już zabrac. Starszak o 12 tez konczy i musze dzis pojechac po niego bo strasznie zimno i nie pojechał rowerem. Czekam az wyschnie podloga i lece do sklepu. Jutro pracuje 3 h . Do tego cos mnie przy schylaniu zatoki bola. Boje sie tylko cos lyknac.

Odpocznij sobie, super ze masz mozliwosc. A dzis mam niby wolny dzien, ale maly szybciej dzis z przedszkola bo maja Sinterklass( odpowiednik naszych Mikołajek) i o 10.30 musze go już zabrac. Starszak o 12 tez konczy i musze dzis pojechac po niego bo strasznie zimno i nie pojechał rowerem. Czekam az wyschnie podloga i lece do sklepu. Jutro pracuje 3 h . Do tego cos mnie przy schylaniu zatoki bola. Boje sie tylko cos lyknac.
Paracetamol weź, on jest przeciwbólowy i przeciwzapalny, chyba najbezpiecznieszy że wszystkich, a po za tym do 5tygodnia dzidziuś jest chroniony..

reklama
Paracetamol weź, on jest przeciwbólowy i przeciwzapalny, chyba najbezpiecznieszy że wszystkich, a po za tym do 5tygodnia dzidziuś jest chroniony..

No właśnie czytałam że do 5 tygodnia dzidzius jest chroniony . Mam paracetamol ( Holandia paracetamolem stoi [emoji28][emoji1787]) mam tez ibuprom zatoki ale sprobuje od mniejszego kalibru. Do tego taka zimnica dzisiaj ze masakra

Do góry