AniaL92
Fanka BB :)
Dziekuje kochana ale ten okres tak mi się wlecze ze masakraTrzymam kciuki Aniu.
Również za Ciebie trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje kochana ale ten okres tak mi się wlecze ze masakraTrzymam kciuki Aniu.
Będzie owocny w staraniach grudzieńHej dziewczyny witam się z Wami, cały czas Was podczytuje i trzymam kciuki za II kreseczki. Ja na razie czekam aż @ się skończy dziś dopiero 4dc. I wtedy ruszam do boju miłego dnia wszystkim.
Mam nadzieję że magia świąt troszkę pomożeBędzie owocny w staraniach grudzień
Na pewno, tylko trzeba w to wierzyćMam nadzieję że magia świąt troszkę pomoże
O witaj w klubie, ja też tak mam. Przeważnie w sezonie zimowym mam tak suche dłonie aż mi pęka skóra, drobne ranki są. Teraz też już zauważyłam że znów się zaczyna. Wtedy tylko krem do rąk pomaga. Trzeba nawilżyć dłonie.Na pewno, tylko trzeba w to wierzyć ❤❤
Masakrę mam, co się gdzieś lekko zachacze o coś ostrego zaraz mi krew leci. Ręce mam tak suche.. Dawno tak nie miałam.. Ręce mam pocharatane..
Dziewczyny przez weekend będzie mnie trochę bardziej mniej... Wyjeżdżamy dziś odpocząć i naładować baterie.. Więc szybciej czas mi do wtorku minie..
Ale będę trzymała kciuki za testujące w weekend i uzupełnię tabelkę w poniedziałek..
Dziewczyny przez weekend będzie mnie trochę bardziej mniej... Wyjeżdżamy dziś odpocząć i naładować baterie.. Więc szybciej czas mi do wtorku minie..
Ale będę trzymała kciuki za testujące w weekend i uzupełnię tabelkę w poniedziałek..
Paracetamol weź, on jest przeciwbólowy i przeciwzapalny, chyba najbezpiecznieszy że wszystkich, a po za tym do 5tygodnia dzidziuś jest chroniony..Odpocznij sobie, super ze masz mozliwosc. A dzis mam niby wolny dzien, ale maly szybciej dzis z przedszkola bo maja Sinterklass( odpowiednik naszych Mikołajek) i o 10.30 musze go już zabrac. Starszak o 12 tez konczy i musze dzis pojechac po niego bo strasznie zimno i nie pojechał rowerem. Czekam az wyschnie podloga i lece do sklepu. Jutro pracuje 3 h . Do tego cos mnie przy schylaniu zatoki bola. Boje sie tylko cos lyknac.
Paracetamol weź, on jest przeciwbólowy i przeciwzapalny, chyba najbezpiecznieszy że wszystkich, a po za tym do 5tygodnia dzidziuś jest chroniony..