reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Dzień dobry [emoji4] w końcu weekend[emoji16][emoji16][emoji16] miłego dnia wszystkim życzę a ja uciekam pospać trochę. U wiecie co, wczoraj podwieczor pisałam wam że mam szyjke nisko, pisalyscieze może się przemieszczać co dla mnie było dziwne bo w poprzednim cyklu też często sprawdzałam przed okresem i tak nie miałam, była cały czas nisko. Wieczorem przed pracą sprawdziłam jeszcze raz i jest wysoko, teraz przed położeniem się do łóżka sprawdziłam i też jest wysoko. Także jest nadzieja, ale ona zawsze umiera ostatnia [emoji4][emoji16]

I niech nie gaśnie ta nadzieja. Czekam na Twoje dwie kreski [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

reklama
Na pewno wszystko będzie dobrze! [emoji8] Niedługo się o tym przekonamy [emoji3526] słodkich [emoji3526]
Dzień dobry [emoji4] w końcu weekend[emoji16][emoji16][emoji16] miłego dnia wszystkim życzę a ja uciekam pospać trochę. U wiecie co, wczoraj podwieczor pisałam wam że mam szyjke nisko, pisalyscieze może się przemieszczać co dla mnie było dziwne bo w poprzednim cyklu też często sprawdzałam przed okresem i tak nie miałam, była cały czas nisko. Wieczorem przed pracą sprawdziłam jeszcze raz i jest wysoko, teraz przed położeniem się do łóżka sprawdziłam i też jest wysoko. Także jest nadzieja, ale ona zawsze umiera ostatnia [emoji4][emoji16]
A pozostałym dzień dobry i miłego dnia [emoji8] a mnie można wykreślić z testowania, owulacji w ogóle nie było, temperatura nie wzrosła, testy nic nie wykazały, jakiś tam śluz płodny miałam przez 2 dni, będę walczyć po nowym roku, a za Was trzymam kciuki [emoji8] żeby miał kto nakichać na mnie w styczniu [emoji23]

Na pewno wszystko będzie dobrze! [emoji8] Niedługo się o tym przekonamy [emoji3526] słodkich [emoji3526]A pozostałym dzień dobry i miłego dnia [emoji8] a mnie można wykreślić z testowania, owulacji w ogóle nie było, temperatura nie wzrosła, testy nic nie wykazały, jakiś tam śluz płodny miałam przez 2 dni, będę walczyć po nowym roku, a za Was trzymam kciuki [emoji8] żeby miał kto nakichać na mnie w styczniu [emoji23]

Bądź co bądź w przyszłym, lepszym roku będziesz tulić swojego kropka [emoji1307][emoji1307]

Na pewno wszystko będzie dobrze! [emoji8] Niedługo się o tym przekonamy [emoji3526] słodkich [emoji3526]A pozostałym dzień dobry i miłego dnia [emoji8] a mnie można wykreślić z testowania, owulacji w ogóle nie było, temperatura nie wzrosła, testy nic nie wykazały, jakiś tam śluz płodny miałam przez 2 dni, będę walczyć po nowym roku, a za Was trzymam kciuki [emoji8] żeby miał kto nakichać na mnie w styczniu [emoji23]
Tule.. Styczeń będzie Twój ❤️❤️❤️

Może się jeszcze zjawi owu ❤️ czasami potrafi się nieźle przesunąć 😉

Hej hej :) no to super. Mi się przypomniało o śluzie. Taki biały. U mnie akurat oznaczał ciążę i wtej i poprzedniej

reklama
Do góry