reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Dziewczyny was też tak boli jajnik przy owulacji? Przed chwilą kichnęłam i mnie coś tam tak pociągnęło 😱 a od rana jakoś źle się czuję, tak okresowo, a dopiero 14 dc

reklama
Widzilm że już się pojawiły dwie kreski Gratulacje dziewczyny :) !! Świetny prezent na święta, będziecie mówić rodzinie na wigilli, czy czekacie te 3 miesiące?? ratulacje dwóch kresek!! Świetny prezent na święta, będziecie mówić rodzinie na wigilli, czy czekacie te 3 miesiące??

Gratulacje pozytywnych testów 🥰🥰🥰 oby było jak najwiecej pozytywnych testów. U mnie @ przyszła dwa dni szybciej niż zwykle 😂 ale kochane nie odpadam jeszcze z grudnia. Kolejna @ wypada idealnie w sylwestra 😂 wiec jeszcze walczę o grudzień ❤️ Czy ktoś testuje w 31.12? 😂 może nie będę sama o ile @ nie zjawi się 🤪

reklama
Dzień dobry [emoji4] w końcu weekend[emoji16][emoji16][emoji16] miłego dnia wszystkim życzę a ja uciekam pospać trochę. U wiecie co, wczoraj podwieczor pisałam wam że mam szyjke nisko, pisalyscieze może się przemieszczać co dla mnie było dziwne bo w poprzednim cyklu też często sprawdzałam przed okresem i tak nie miałam, była cały czas nisko. Wieczorem przed pracą sprawdziłam jeszcze raz i jest wysoko, teraz przed położeniem się do łóżka sprawdziłam i też jest wysoko. Także jest nadzieja, ale ona zawsze umiera ostatnia [emoji4][emoji16]

Do góry