reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

A ja dzisiaj w pracy sie dowiedzialam, ze kolezanka w drugiej ciazy. Bardzo sie ciesze I jej gratuluje, ale z drugiej strony wiecie jak taka wiadomosc dziala na staraczki... [emoji3064]

reklama
Mi w 12 dpo dopiero pokazał [emoji3498] kreski.. Takze nie wiem jak to w 11dpo.

Zapewne zależy kiedy jest zagnieżdzenie. Tylko ogromna zagadka jest dla mnie ciaza z mlodszym synkiem. Cykle mialam wtedy zawsze 29 dni czyli owu okolo 16-17 dc. Tylko jakby tak bylo to [emoji178] byly w 13,14 dc i 17,18 dc. Pozytywny test wyszedl mi 1.01 w 26 dc juz to jakos szybko. Tylko wtedy nie myslalam , nie mialam czasu. Zapisalam tylko to plamoenie i dziwne objawy w 20dc

Zapewne zależy kiedy jest zagnieżdzenie. Tylko ogromna zagadka jest dla mnie ciaza z mlodszym synkiem. Cykle mialam wtedy zawsze 29 dni czyli owu okolo 16-17 dc. Tylko jakby tak bylo to [emoji178] byly w 13,14 dc i 17,18 dc. Pozytywny test wyszedl mi 1.01 w 26 dc juz to jakos szybko. Tylko wtedy nie myslalam , nie mialam czasu. Zapisalam tylko to plamoenie i dziwne objawy w 20dc
Tylko jak to mówią każda ciąża jest inna.. W tamtej nie myślałaś, więc nie skupiłaś się na objawach wokół, a teraz obserwujesz siebie i to też już inaczej działa.

Ja to chyba bym skakała z radości jak by się udało za 1 razem.. Ale z drugiej strony gdzieś mam tamto poronienia, ale to już tyle czasu więc teraz musim być już dobrze..

Tylko jak to mówią każda ciąża jest inna.. W tamtej nie myślałaś, więc nie skupiłaś się na objawach wokół, a teraz obserwujesz siebie i to też już inaczej działa.

Dokladnie. Nie mialam czasu na to. W pracy byl
Zapierdziel bo to koniec roku byl i czlowiek nawet nie bral do glowy

Dokladnie. Nie mialam czasu na to. W pracy byl
Zapierdziel bo to koniec roku byl i czlowiek nawet nie bral do glowy
Idzie zwariować.. Ja też w poprzedniej nie zwaracalam uwagi na cały cykl. Po prostu po 🐵 korzystaliśmy i codziennie po pare razy przez 10 dni ❤, później ja wyjechałam i tak jakoś nie myślam że uda się za 1 razem a tu niespodzianka..
Jedyne co pamiętam że miałam 1 dzień choroby, odjęło mi chęci do wstania z łóżka, a na następny dzień byłam nowo narodzona.

W mojej poprzedniej ciąży codziennie doszukiwałam się objawów, raz miałam kłucie w podbrzuszu jakoś tydzień po owulacji i po paru dniach zauważyłam wyraźną żyłę na brodawce i dopiero to dało mi do myślenia, że może tym razem się udało i nie myliłam się. Nigdy wcześniej takich żył nie miałam.

reklama
W mojej poprzedniej ciąży codziennie doszukiwałam się objawów, raz miałam kłucie w podbrzuszu jakoś tydzień po owulacji i po paru dniach zauważyłam wyraźną żyłę na brodawce i dopiero to dało mi do myślenia, że może tym razem się udało i nie myliłam się. Nigdy wcześniej takich żył nie miałam.
Ja już teraz obserwuję swój organizm i głupieje.. Ale zobaczymy jeszcze tylko 9 dni i się wyjaśni, ewentualnie 11 dni..

Do góry