reklama
monnkej
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 1208744
Sprawdzilo się u któreś, bo ja już sobie chyba zaczynam wmawiać, że może u mnie tak się dzieje [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]
A który jesteś dzień po owu? Do zapłodnienia dochodzi 6-12dpo
E
Em82
Gość
Taki intensywny, typowy ból owulacyjny czuje dobre kilka godzin, czasem cały dzień/noc ale nigdy nie liczyłam dokładnie ile.Dziewczyny a jak długo boli Was jajnik przy owulacji? Kiedy zaczyna boleć i kiedy kończy?
Do zagnieżdżenia dochodzi miedzy 6-12dpoA który jesteś dzień po owu? Do zapłodnienia dochodzi 6-12dpo
A zapłodnienie kiedy jajeczko z plemnikiem się spotka. A one spotykają się przecież podczas owulacji jak jajeczko się uwalnia.
Czy ja źle rozumiem..???
A jaki to jest typowy ból owulacyjny? Mnie się wydaje, że cały czas boli tak samoTaki intensywny, typowy ból owulacyjny czuje dobre kilka godzin, czasem cały dzień/noc ale nigdy nie liczyłam dokładnie ile.
monnkej
Fanka BB :)
Ty dobrze napisałaś ja złe ale o to mi chodziło ze zagnieżdżenie 6-12dpoDo zagnieżdżenia dochodzi miedzy 6-12dpo
A zapłodnienie kiedy jajeczko z plemnikiem się spotka. A one spotykają się przecież podczas owulacji jak jajeczko się uwalnia.
Czy ja źle rozumiem..???
Tylko tam o LH jest przy zapłodnieniu a nie zagnieżdżeniu..Ty dobrze napisałaś ja złe ale o to mi chodziło ze zagnieżdżenie 6-12dpo
Tak wiem zaczyna się etap szukania.. Koniec. Nie szukam.
Może być też związane z problemami hormonalnymi, a ja w tym cyklu nie badałam na początku..
reklama
DLA mnie pozytywny..Co myślicie? Później zrobię clearblue jeszcze bo teraz wyskoczył mi błąd na nim
U mnie tak to wyglądało. I ja to policzyłam jako pozytywny.