Kinga_26
Fanka BB :)
GratulacjeMagia grudnia działa!!! Przesyłam dobra energię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeMagia grudnia działa!!! Przesyłam dobra energię
Hej dziewczyny[emoji4]
Podczytuje Was i trzymam za wszystkie kciuki[emoji3059]
U mnie od wczoraj @ rozkrecila się na maksa, od piątku lekkie plamienia a od wczoraj dopiero ruszylo więc wczorajszy dzień liczyć jako 1dc? Wychodzi na to że cylk wydluzyl się z 28 na 31 dni[emoji4]
Spodziewalam się że tak będzie jednak długo stosowalam antykoncepcje a to dopiero pierwszy cykl po odstawieniu
Miłego dnia!
Ten cykl jest całkowicie inny od wszystkich, które miałam do tej pory bo było chyba plamienie owulacyjne teraz ta szyjka i śluz całkiem inna niż zawsze, więc mam nadzieję, że albo to jakiś znak albo niech ten cykl się kończy szybciejJa mam tak ze mam dwa dni plamienia a potem @ i licze od krwawienia. Plamien nie liczę. Gin kiedyś tak mi mowil a mam do niego zaufanie.
@Kinga_26 ja mam dzis 6dpo i tak mi sie wlecze ze masakara. Jak w niedziele nie zaczna sie plamienia to w poniedzialek zrobie test.
Fantastycznie Gratuluję ❤Magia grudnia działa!!! Przesyłam dobra energię
czasami i mi się zdarza plamienie dzień przed @ ale jest to bardzo skąpe plamienie i nie liczę tego jak 1dc. Dopiero od krwawienia.Hej dziewczyny
Podczytuje Was i trzymam za wszystkie kciuki
U mnie od wczoraj @ rozkrecila się na maksa, od piątku lekkie plamienia a od wczoraj dopiero ruszylo więc wczorajszy dzień liczyć jako 1dc? Wychodzi na to że cylk wydluzyl się z 28 na 31 dni
Spodziewalam się że tak będzie jednak długo stosowalam antykoncepcje a to dopiero pierwszy cykl po odstawieniu
Miłego dnia!
Ten cykl jest całkowicie inny od wszystkich, które miałam do tej pory bo było chyba plamienie owulacyjne [emoji848] teraz ta szyjka i śluz całkiem inna niż zawsze, więc mam nadzieję, że albo to jakiś znak albo niech ten cykl się kończy szybciej [emoji16]
Oj weekend będzie zasypany [emoji3498] kreskami..
Mi w 12 dpo dopiero pokazał kreski.. Takze nie wiem jak to w 11dpo.Ja miałam robić w niedziele mikołajkowo ale ta owulacja sie przesunela to w 11dpo nie ma sesu.