reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
A nie masz w mieście jakiegoś punktu w którym by Ci wykonali. Bo u mnie jest parę punktów i w nich nie mierza temperatury, normalnie wpuszczaj. Bo w szpitalu sprawdzają więc tam wiadomo nie da się wejść przyziebiobym.
U mnie jeszcze jest przychodnia, ale teraz w czasie pandemii trzeba się na godzinę umawiać i do 9:30 pobierają więc już nie zdążę

Dziewczyny zrobiłam ostatni ten test owu bo został i powiem Wam że poziom jest jeszcze wyższy niż był.. Po 1 minucie kreska testowa była ciemniejsza niz kontrolna..
Jestem ciekawa co tak wpływa na LH.. Aż muszę się w to wgłębić..
Po owu na bank jestem bo mam od wczoraj mleczy śluz i szyjke niżej.

Hej dziewczyny😊
Podczytuje Was i trzymam za wszystkie kciuki🥰
U mnie od wczoraj @ rozkrecila się na maksa, od piątku lekkie plamienia a od wczoraj dopiero ruszylo więc wczorajszy dzień liczyć jako 1dc? Wychodzi na to że cylk wydluzyl się z 28 na 31 dni😊
Spodziewalam się że tak będzie jednak długo stosowalam antykoncepcje a to dopiero pierwszy cykl po odstawieniu
Miłego dnia!

Hej dziewczyny😊
Podczytuje Was i trzymam za wszystkie kciuki🥰
U mnie od wczoraj @ rozkrecila się na maksa, od piątku lekkie plamienia a od wczoraj dopiero ruszylo więc wczorajszy dzień liczyć jako 1dc? Wychodzi na to że cylk wydluzyl się z 28 na 31 dni😊
Spodziewalam się że tak będzie jednak długo stosowalam antykoncepcje a to dopiero pierwszy cykl po odstawieniu
Miłego dnia!
Ja bym chyba od plamienia liczyła, ale nigdy nie miałam takiej sytuacji, więc nie pomogę. Ale dziewczyny pewnie tu zaraz Ci powiedzą..

reklama
Do góry