Gratulacje, oby takich zdjęć było więcej, powiedz w którym dniu cyklu robiłaś testMagia grudnia działa!!! Przesyłam dobra energię [emoji179][emoji7][emoji320]
reklama
Ewuuu
Fanka BB :)
@CzarnaMamba21 dzisiaj testujesz?
Aleksaaaandra
U mnie jeszcze jest przychodnia, ale teraz w czasie pandemii trzeba się na godzinę umawiać i do 9:30 pobierają więc już nie zdążęA nie masz w mieście jakiegoś punktu w którym by Ci wykonali. Bo u mnie jest parę punktów i w nich nie mierza temperatury, normalnie wpuszczaj. Bo w szpitalu sprawdzają więc tam wiadomo nie da się wejść przyziebiobym.
AniaL92
Wiem że nie tak miało być No ale nic nie poradzę, też chciałam inaczej zacząć grudzień. Ale mam nadzieję że kolejny cykl będzie udany.Nie tak miało być! Trzymam kciuki bardzo za cykl grudniowy[emoji847][emoji847][emoji2956][emoji7]
AniaL92
@AgaStaMom gratulacje piękny prezent świąteczny spokojnej i nudej ciąży.
I Pozarażaj tu Wszystkie Kobietki!!!!!
I Pozarażaj tu Wszystkie Kobietki!!!!!
Dziewczyny zrobiłam ostatni ten test owu bo został i powiem Wam że poziom jest jeszcze wyższy niż był.. Po 1 minucie kreska testowa była ciemniejsza niz kontrolna..
Jestem ciekawa co tak wpływa na LH.. Aż muszę się w to wgłębić..
Po owu na bank jestem bo mam od wczoraj mleczy śluz i szyjke niżej.
Jestem ciekawa co tak wpływa na LH.. Aż muszę się w to wgłębić..
Po owu na bank jestem bo mam od wczoraj mleczy śluz i szyjke niżej.
madzialena647
Hej dziewczyny
Podczytuje Was i trzymam za wszystkie kciuki
U mnie od wczoraj @ rozkrecila się na maksa, od piątku lekkie plamienia a od wczoraj dopiero ruszylo więc wczorajszy dzień liczyć jako 1dc? Wychodzi na to że cylk wydluzyl się z 28 na 31 dni
Spodziewalam się że tak będzie jednak długo stosowalam antykoncepcje a to dopiero pierwszy cykl po odstawieniu
Miłego dnia!
U mnie od wczoraj @ rozkrecila się na maksa, od piątku lekkie plamienia a od wczoraj dopiero ruszylo więc wczorajszy dzień liczyć jako 1dc? Wychodzi na to że cylk wydluzyl się z 28 na 31 dni
Spodziewalam się że tak będzie jednak długo stosowalam antykoncepcje a to dopiero pierwszy cykl po odstawieniu
Miłego dnia!
Ja bym chyba od plamienia liczyła, ale nigdy nie miałam takiej sytuacji, więc nie pomogę. Ale dziewczyny pewnie tu zaraz Ci powiedzą..Hej dziewczyny
Miłego dnia!
reklama
Gratulacje [emoji3526]Magia grudnia działa!!! Przesyłam dobra energię [emoji179][emoji7][emoji320]