reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

aplikacja to jedno ale ja wogole nie polecam tych testów mam je i zaczęłam robić te z domowego laboratorium i clearblue dla porównania. One są jakieś trefne. Ja swoje zamawiałam na allegro są w terminie itd ale są nie do przyjęcia. W zdjęciu porównanie dzisiejszego testu z tej samej próbki moczu góra to domowe lab. Dół te z allegro wydaje mi się że to te same po napisach.
Ja na te allegrowe nie mogę narzekać. Ładnie mi wszystko pokazują. Jestem z nich zadowolona[emoji6]
20201128_110808.jpeg

reklama
Już mnie one zaczynają wkurzać delikatnie mówiąc. Zamówiłam je na allegro. Kurcze skusiła mnie cena. Mam ich jeszcze trochę. Na cykl grudniowy kupię chyba te z domowego laboratorium [emoji848][emoji848] Gdzie je można dostać? Takie wyraźne widzę są, a te cieniutkie no porażka. Używam je, bo szkoda wyrzucać, ale raczej trzeba zmienić firme.
aplikacja to jedno ale ja wogole nie polecam tych testów mam je i zaczęłam robić te z domowego laboratorium i clearblue dla porównania. One są jakieś trefne. Ja swoje zamawiałam na allegro są w terminie itd ale są nie do przyjęcia. W zdjęciu porównanie dzisiejszego testu z tej samej próbki moczu góra to domowe lab. Dół te z allegro wydaje mi się że to te same po napisach.

Już mnie one zaczynają wkurzać delikatnie mówiąc. Zamówiłam je na allegro. Kurcze skusiła mnie cena. Mam ich jeszcze trochę. Na cykl grudniowy kupię chyba te z domowego laboratorium [emoji848][emoji848] Gdzie je można dostać? Takie wyraźne widzę są, a te cieniutkie no porażka. Używam je, bo szkoda wyrzucać, ale raczej trzeba zmienić firme.
ja kupuję w Rossmanie te z domowego laboratorium ale tamte też robię z takiego samego powodu jak ty, że szkoda je wyrzucić.

Domowe laboratorium w rosmanie ewentualnie na necie poszukaj..

Już nie będę dziś robić. Robię je zazwyczaj raz w ciągu dnia, ok 20 wieczorem. Czasem aparat z premom łapie je elegancko, a bywa taki problem z dobrym światłem, kątem[emoji28][emoji38]
ja nie raz po kilka razy robię zdj na apce żebym uznała że dobrze oddaje stan faktyczny

Moje cykle od momentu starań się wydłużyły[emoji2955][emoji2368]. Już 3miesiąc leci 33 dniowego cyklu.
Faktycznie dziwne to wszystko, nie mogę za bardzo pomóc, ja robię testy ale nie mam takich dziwnych sytuacji, zazwsze o czasie mam peak i objawy i wszystko do siebie pasuje, ja w 18dc już dawno jestem po owulacji...

ja nie raz po kilka razy robię zdj na apce żebym uznała że dobrze oddaje stan faktyczny
Robię identycznie. I jak wychodzi kilka z tym samym poziomem to zostawiam tylko jedno zdjęcie..
Ja ogólnie nie ogarniam tego wszystkiego związanego z testami. Bo u mnie też dziwnie wychodzą.. Takze bardziej ufam moim objawom niż tym testom..

reklama
Moje cykle są 33dniowe[emoji38]. Siłą rzeczy musiala owu już być, zapewne jej nie utrafiłam złapać na teście[emoji2957]. Dziwny ten cykl, może mnie zaskoczy w grudniu[emoji2960][emoji2960]
Ja już pisałam, że te aplikacje to można o kant d... ;)
U mnie co chwile innego dnia pokazywała pik a jak tak na trzeźwo na to patrzę porównując z pikami innych dziewczyn to te moje nawet obok piku nie leżały. Niestety to tylko aplikacja i chyba trzeba ufać własnym oczom :)
u Ciebie albo jeszcze przed owu albo był szybko pik nie do wychwycenia. Ile dni masz zazwyczaj cykle?

Do góry