Aileen31
Fanka BB :)
dziękuję bardzo fajnie mieć wsparcie w tylu kobitkach@Alieen28 życzę Ci kochana jak najlepiej abyś szybciuszto ujrzała II kreseczki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuję bardzo fajnie mieć wsparcie w tylu kobitkach@Alieen28 życzę Ci kochana jak najlepiej abyś szybciuszto ujrzała II kreseczki.
nie zauważyłam pytania o tyłozgięcie macice mam w przodozgięciu. Generalnie endometrioza jest trudna w diagnozie bo żeby postawić ostateczna jest potrzebna laparoskopia. Ale jeśli po opisie objawów i badaniu palpacyjnym nikt nie zasugerował endometriozy u Ciebie to myślę że nie ma się co martwićTeż byłam ciekawa na jakiej podstawie to stwierdził...niezbyt spotykana diagnoza. Bardzo mi przykro No ale nie jest to diagnoza przekreślająca, trzeba się po prostu dalej starać, może będzie dużo szczęścia w tej diagnozie A nikt nigdy nie zdiagnozował Ci tyłozgięcia macicy? Niektóre objawy mam podobne i taka diagnoza, no ale raczej każdy lekarz by to odrazu rozpoznał.
Ja już pisałam, że te aplikacje to można o kant d...U mnie na Premom coś poszło nie tak ...[emoji2960][emoji1787][emoji1787] Zrobiłam test owu, światlo w łazience kiepskie, dlatego najczęściej korzystam z lampy. Wróciłam z pracy, po 19 poszłam siknąć, odpaliłam premom aparat i wyszła wartość 1. Ciekawe jakim cudem, skoro 2kreski nie widać. Staram się nie prześwietlać testó lampą, by były czytelne[emoji2]. Zjadłam sobie plastry ananasa, morele i grejfruta na kolacje. Chwile poczułam takie kłucie w podbrzuszu[emoji848][emoji848] . Trochę zgłupiałam, bo miałam dyskomfort w 18dc (26.11) w pracy mnie bolały okolice jajników. Na drugi dzień nie czułam już nic. I teraz nie wiem kiedy i czy była owulacja[emoji3166][emoji2962]. Dziś 22dc i chwile mnie pokuło i teraz spokój. Zobacz załącznik 1208507
U mnie na Premom coś poszło nie tak ...[emoji2960][emoji1787][emoji1787] Zrobiłam test owu, światlo w łazience kiepskie, dlatego najczęściej korzystam z lampy. Wróciłam z pracy, po 19 poszłam siknąć, odpaliłam premom aparat i wyszła wartość 1. Ciekawe jakim cudem, skoro 2kreski nie widać. Staram się nie prześwietlać testó lampą, by były czytelne[emoji2]. Zjadłam sobie plastry ananasa, morele i grejfruta na kolacje. Chwile poczułam takie kłucie w podbrzuszu[emoji848][emoji848] . Trochę zgłupiałam, bo miałam dyskomfort w 18dc (26.11) w pracy mnie bolały okolice jajników. Na drugi dzień nie czułam już nic. I teraz nie wiem kiedy i czy była owulacja[emoji3166][emoji2962]. Dziś 22dc i chwile mnie pokuło i teraz spokój. Zobacz załącznik 1208507
aplikacja to jedno ale ja wogole nie polecam tych testów mam je i zaczęłam robić te z domowego laboratorium i clearblue dla porównania. One są jakieś trefne. Ja swoje zamawiałam na allegro są w terminie itd ale są nie do przyjęcia. W zdjęciu porównanie dzisiejszego testu z tej samej próbki moczu góra to domowe lab. Dół te z allegro wydaje mi się że to te same po napisach.U mnie na Premom coś poszło nie tak ...[emoji2960][emoji1787][emoji1787] Zrobiłam test owu, światlo w łazience kiepskie, dlatego najczęściej korzystam z lampy. Wróciłam z pracy, po 19 poszłam siknąć, odpaliłam premom aparat i wyszła wartość 1. Ciekawe jakim cudem, skoro 2kreski nie widać. Staram się nie prześwietlać testó lampą, by były czytelne[emoji2]. Zjadłam sobie plastry ananasa, morele i grejfruta na kolacje. Chwile poczułam takie kłucie w podbrzuszu[emoji848][emoji848] . Trochę zgłupiałam, bo miałam dyskomfort w 18dc (26.11) w pracy mnie bolały okolice jajników. Na drugi dzień nie czułam już nic. I teraz nie wiem kiedy i czy była owulacja[emoji3166][emoji2962]. Dziś 22dc i chwile mnie pokuło i teraz spokój. Zobacz załącznik 1208507
A jedne i drugie mają taką samą czułość?aplikacja to jedno ale ja wogole nie polecam tych testów mam je i zaczęłam robić te z domowego laboratorium i clearblue dla porównania. One są jakieś trefne. Ja swoje zamawiałam na allegro są w terminie itd ale są nie do przyjęcia. W zdjęciu porównanie dzisiejszego testu z tej samej próbki moczu góra to domowe lab. Dół te z allegro wydaje mi się że to te same po napisach.
a fakt tego nie sprawdziłam ale nie wydaje mi się żeby na tych z allegro gdzieś była podana ale jutro poszperam i dam znaćA jedne i drugie mają taką samą czułość?
nie dało mi to spać więc trochę pokonałam o ile testy z dom.lab. mają czułość min. 30 mIU/ml o tyle na stronie allegrowicza z której ja zamawiałam nie ma podanej na opakowaniu też nie. Na innej stronie gdzie ktoś sprzedaje testy w takich samych opakowaniach jest wzmianka o czułości 10 m IU/ml więc w teorii te z allegro powinny pokazywać wyraźniejsza kreskę a tak nie jest. Co mnie skłania do wniosku że coś z nimi nie tak że i domowe lab. jak i clearblue pokazały wzrost LH u mnie a tamten nie. Tyle z mojej analizyA jedne i drugie mają taką samą czułość?